Jørgen Cartsensen
11. juni 2016 kl. 20:01

U 15 drenge.

MLI – FIF Hillerød 3-4.

08. min 1-0. Marvin. (Assist Kasper)..

13. min 1-1.

21. min 2-1. Marvin. (Assist Anders).

26. min 2-2.

20. sek. 2-3.

16. min 2-4.

35. min 3-4. Marvin. (Solo).

Melby stadion i bragende flot solskin med mange fremmødte supports.

En rigtig god MLI start med et super hovedstødsmål af Marvin på et perfekt slået frispark fra Kasper.

Det lovede rigtig godt. MLI sad på spillet – og selv om det stod de underholdende cifre 2-2 efter bare 21 minutter, virkede det som MLI kunne tage alle tre points.

Men efter bare 20 sekunder i 2. halvleg var MLI bagud for første gang. Herfra kom MLI aldrig rigtig tilbage i kampen.

Selvom det var tæt på 4-4 i de absolut døende sekunder, var det en fortjent sejr til Hillerød.

Det er selvfølgelig svært ikke at fremhæve Marvin med hans flotte hattrick. (Super Marvin).

Resten af holdet spillede meget svingende. Forsvaret var i perioder meget gavmilde ved Hillerød – et par af Hillerøds mål var rene foræringer.

Midtbane og angreb kæmpede i perioder fint – men manglende den rigtige gnist.

Det bliver til en ok placering midt i rækken til vores MLI U 15 drenge.

Sidste kamp lørdag ude kl. 10.00. mod rækkens vinder Ganløse. Skulle ikke undre hvis MLI tager points?