image
Kim Daugbjerg
20. juni 2020 kl. 14:16

Melby spillede ”hjemmekamp” i DBU´s pokalturning onsdag.

Kampen blev spillet i Hundested – som velvilligt havde lagt bane til kampen imod Slagslunde-Ganløse.

Trods kampen ikke blev spillet i Melby, havde mange taget turen til Hundested for at støtte op om holdet.

Salgslunde lagde godt ud og havde det meste af spillet fra kampens start, og var ved flere tilfælde tæt på at komme frem til gode chancer.

Og udeholdet kom også foran midt i halvlegen, da Melbys defensiv blev udspillet og udeholdets angriber var alene med Nikolaj Sørensen – og 0-1 midt i første halvleg.

Derefter kom Melby bedre ind i kampen, og kom også frem til et par farlige forsøg – men stadigvæk var Slagslunde farlige i deres offensiv.

Sidst i første halvleg fik Melby udbytte af deres anstrengelser, og udlignede til 1-1. Ganske fortjent efter spil og chancer. 1-1 ved halvleg og alt var gået som Melby kunne ønske.

Slagslunde havde 2 skud på stolperne i kampen, og spillede en god kamp og var lidt bedre boldspillere end Melbys udvalgte. Men Melby kæmpede det bedste de kunne i varmen, og 10 minutter før tid havde udeholdet et skud på stolpen, men den gik Derefter lige i favnen på Nikolaj Sørensen der igangsatte et hurtigt angreb. På dette angreb kom Melby foran på et flot flot mål.

Melbys målscorer var Melbys anfører Niklas Thøgersen og Frederik Larsen.

På dagen var Chris Nielsen, Niklas Thøgersen og Frederik Larsen dem der gik forrest hos hjemmeholdet.

Næste kamp er allerede torsdag den 25. juni 2020 kl. 19:00 hvor Melby på Melby stadion tager imod naboerne fra Frederiksværk i et vaskeægte lokalbrag i DBU´s traditionsrige pokalturnering.