Menu

U15 Piger enkelt point fra Mesterskab og Final Four

image
Gert Janssen
24. maj 2017 kl. 18:21

For vores U15 Piger har turneringen flasket sig sådan at de på lørdag den 3 juni kan vinde deres række hvis de minimalt spiller uafgjort mod Hørsholm. Som extra bonus få de så et billet til Sjællands Mesterskab ( Final Four ) den 17.juni i Ølstykke. 

Efter at 2 af de 5 hold trak sig fra turneringen var der kun finaler tilbage mod Lynge og Hørsholm. Pigerne vandt 2 gange over Lynge og spillede 0-0 ude i den første kamp mod Hørsholm  og nu er hjemmekampen mod Hørsholm den hele store finale. 

Holdet har været ramt af en del skader som er typisk for piger i den alder. Derudover er pigerne kommet på overarbejde mht at skrabe penge sammen til deres og klubbens drømmerejse til USA. I vinterturneringen var de indelt i en aldersgruppe højere så man kan sige at det har været et hård år for pigerne og deres trænere Jacob Marcher Mikkelsen og Mark ' Glenn 'L.Christensen og holdleder Sanne Bek Pedersen  

Belønningen for al det slæb ligger nu i horizonten for truppen og selvfølgelig krydser vi fingre for at det lykkes for dem ! 

Der er en TIPSTURNERINGs kamp og hele 75% har tippet at de bliver mester ( sejr eller uafgjort ) så det tegner sig mere end godt !!!

Luk