Av av for en start

image
Kim Daugbjerg
20. august 2017 kl. 08:03

Melbys unge mandskab havde sammen med cheftræner Lars Wodskou set frem til lørdagens opstart på turneringen.

Trods 4 afbud pga. skader hos bl.a. målmand Simon Pedersen og anfører Jeppe Carlsen, var det et Melby mandskab der ankom til Ølstykke stadion med optimisme i tasken.

Kampen gav også debut til Melbys unge fighter Anders Weng Nielsen, der trods sine 16 år har taget styrepinden i midterforsvaret i fravær af anfører Jeppe Carlsen.

Første halvleg var Melby holdet der kom frem til chancer, og kunne med lidt held have været foran med et par mål inden der blev fløjtet til pause. Men stik imod spil og chancer fik Ølstykke tildelt et noget tvivlsomt straffespark 1 min. inden pausen. Første halvlegs bedste spiller, unge Anders Weng Nielsen, blev i en nærkamp med flere Ølstykke spillere, ramt i ansigtet af en albue og sparket i ”bagdelen” – og imens klumpen af spillere røg til jorden, dømte dommeren straffe til hjemmeholdet – til stor undren for alle 22 spillere på banen. Ølstykke udnyttede gaven og bragte sig foran 1-0. Trods modgang var der stor optimisme i pausen, og et par udskiftninger skulle ligge endnu mere tryk på Ølstykkes defensiv. Allerede efter 2 min. i anden halvleg gav optimismen gevinst. Søren Thomsen brugte sit vanlige ”støtteben” og fra 25 mtr. afstand bankede han bolden i nettet med højrebenet!! I forbindelse med scoringen blev Melby nødsaget til at udskifte Anders Weng Nielsen grundet sine skader i forbindelse med straffesparket lige inden pausen – så debuten endte med ondt i både hoved og r.. for Anders. 1-1 og nu var alle på banen og udenfor indstillet på en kamp om de 3 points.

Desværre fik Melby endnu en kold spand vand i hovedet, da Ølstykke kort tid efter Melbys scoring skød på mål fra lang afstand og bolden gik i mål imellem handskerne på Melbys målmand. Så var det igen Melby der skulle jagte points, og dette var de på dagen ikke gode/kloge nok til. Chancerne var der i flere tilfælde, men ind ville bolden ikke – mens Melbys defensiv flere gange var i gavehumør, hvor misforståelser og fejl fik Ølstykke til at se gode ud – og ikke mindst udnytte mulighederne. Fra midt i anden halvleg havde Melby ikke kræfterne til at få holdet til at ”hænge sammen”, og Ølstykke spillede bolden rundt imellem Melbys kæder, der ikke var tæt på modstanderne eller hurtige nok til at komme på plads defensivt. 5-1 endte kampen til hjemmeholdet, der på dagen blot udnyttede deres chancer 100%, så fortjent nok måtte Melby tage hjem til landsbyen med 0 points i første kamp. Næste kamp er hjemme i Melby lørdag den 26. august 2017 kl. 16:00, hvor Annisse kommer forbi. Her skal Lars Wodskous udvalgte vise det vanlige store hjemmepublikum, at Ølstykke-kampen blot var et ”bump på vejen” og at der er mere i holdet end blot 45 min. god fodbold.