Direkte i ilden for Melbys herresenior I

image
Kim Daugbjerg
05. februar 2018 kl. 07:18

Efter én træningsaften var det direkte i ilden for Melbys herresenior I. Dagens modstander på kunstgræsbanen i Frederiksværk var hjemmeholdets serie 1 hold.

Melbys hold ankom til kampen med 2 nye spillere i truppen, Jacob Madsen og Marco Jensen der er kommet til Melby i vinterpausen. En god start på kampen fra Melbys side skabte optimisme på de rødes hold….

Stort set hele første halvleg var det et disciplineret og godt kæmpende Melby mandskab der gik frist til opgaven med godt spil. Desværre uden rigtigt at komme til chancer der kunne udfordre hjemmeholdets defensiv.

Så det var lidt af en spand vand i hovedet (på en kold lørdag…) at hjemmeholdet kom foran på et koks i Melbys defensiv 4 min. inden pausen – på et, set udefra, ufarligt hjørnespark pludselig gav hjemmeholdet

en pauseføring. I pausen skiftede cheftræner Lars Wodskou godt ud, så alle 19 spillere kunne få nogle kilometer i benene. Igen var det Melby der kom bedst i gang på halvlegen, og efter 20 min. spil af halvlegen stod det 2-1 til Melby.

Unge Lukas Kvistgaard til 1-1, da han let løb fra FFK defensiven og udplacerede hjemmeholdets målmand. Derefter var det nyankomne Jacob Madsen (med flere års divisions erfaring) der flot kunne headede Melby foran, efter et godt gennemspillet Melby angreb.

Derefter havde Melby tilløb til mere, men desværre svigtede defensiven igen og personlige fejl blev straffet de sidste 15 min. og hjemmeholdet vandt 4-2.

Trods nederlag en positiv kamp, som kun kan love godt for den kommende sæson – om alle mand holder sig fit.

På dagen kunne spillerne mærke på egen krop, at fejl og manglende koncentration imod hold af FFK´s klasse, så straffes det med det samme.

På positiv siden fik Lars Wodskous tropper fordelt spilletiden imellem alle 19 udtaget spillere, der på dagen også indeholdt 4 stk. U17/U19 spillere der alle i løbet af sæsonen vil presse sig på for spilletid.

Næste træningskamp for Lars Wodskous tropper bliver 10. marts ude imod FIF, Hillerød.