image Foto: Ken Oxenløwe
Kim Daugbjerg
07. september 2020 kl. 16:24

Lørdag havde cheftræner Ken Vinthers tropper besøg af Allerød.

Melby lagde godt ud i første halvleg, som blev kontrolleret med godt spil fra første min. og helt frem til pausen. Melby spillede sig frem til flere gode chancer, men måtte ”nøjes” med 2-0 ved pausen på mål af Chris Nielsen og Tim Søndergaard.

Straks efter pausen fik Frederik Larsen gjort det til 3-0 og flere gode chancer kom i den første del af halvlegen, men ind ville bolden ikke. Ud af ingenting kom Allerød på 3-1, i en situation hvor keeper Nikolaj Sørensen måtte give en ripost efter en god redning – men forsvaret var ikke hurtige nok til at få afværget.

Sidst i kampen kom Allerød på 3-2 og så blev en ”rolig dag på kontoret” lige pludselig til en lidt panisk afslutning. Men Melbys tropper fik holdt udeholdet fra yderligere mål, og kan nu se på stillingen det ser godt ud i toppen af rækken.

Bedste på dagen var Jacob Wang og Nicklas Thøgersen, der sammen med Christian Wiborg i første halvleg havde en stor andel i de 3 ”pinde på kontoen”.