image Arkivfoto: Ken Oxenløwe
Kim Daugbjerg
27. september 2020 kl. 14:00

Lørdag var Ken Vinthers tophold på visit i Hillerød, hvor de ligeledes ubesejrede værter fra FIF Hillerød tog imod.

Melby spillede en rigtig god første halvleg, hvor hjemmeholdet ikke fik mange berøringer inden Melby igen kom på bolden.

En 2-0 føring til Melby ved pausen var alt for lille, set i forhold til spil og chancer. Marco Nielsen og Christian Frederiksen stod for de 2 MLI-kasser.

FIF-Hillerød kom langt mere med i kampen efter pausen, og efter 20 min. af anden halvleg kom reduceringen til 1-2.

Kort efter denne scoring fik Rasmus Jensen 10 minutter i ”køleboksen”, og hjemmeholdet fik mere spil.

Men rækkens tophold (6 sejre af 6 kampe..) red stormen af, og kunne tage hjem med endnu en sejr i bagagen..

Dagens bedste på Melby´s mandskab var midtbanegeneral veteranen Allan ”Moller” Pedersen,  samt de unge Rasmus Jensen, Mathias Zøllner og Anders Weng.

Næste opgave for Ken Vinthers tropper er lørdag den 3. oktober 2020 kl. 16:00 hjemme i Melby, hvor Store Lyngby kommer