Menu

Melby i ny udebane nedtur

image
Kim Daugbjerg
29. oktober 2018 kl. 06:53

Lørdag skulle Melby på udebane imod lokalrivalerne fra Hundested. På forhånd havde Melby på udebane ikke levet op til de flotte resultater der er opnået hjemme i ”hullet” i Melby. Efteråret har på hjemmebane været til ”UG”, mens udebane ar været langt fra noget der kan få cheftræner Lars Wodskous tropper til at tænke tilbage på som noget positivt.

Stort et ikke én udekamp har niveauet levet op til de forventninger holdet, og ikke mindst trænerteamet Lars Wodskou og Jørgen ”Valle” Jensens krav om ”tilstedeværelse” og fight om hver en bold – det har været skuffende at se på fra sidelinjen gang på gang holdet har været væk fra trygge rammer i Melby.

Dagens kamp blev desværre ikke meget anderledes – hjemmeholdet fra Hundested blev holdt godt fra chancer, men alligevel tabte Melby 1-0 på en stor fejl fra rutinerede Søren Thomsen efter 20 min., hvor han mistimede et forsøg på en learing totalt, så Hundesteds angriber kunne bringe hjemmeholdet foran alene med Melbys unge keeper Emil Cronval. Derfra var der ikke meget mere at skrive om fra kampen!!! Chancer var der ingen af, dog havde Melbys vanlig farlige offensivspiller Rasmus ”Ralle” Jensen en god chance kort efter pausen, men afsluttede alt for langt ude fra, til at det blev rigtigt farligt for Hundesteds målmand. Så endnu en kold dukkert for Melbyspillerne, der endnu engang skuffede stort på udebane. Efteråret har samlet set langt fra levet op til de forventninger holdet og træner-teamet har haft. Men der skal point med fra udebanekampe i foråret, om holdet skal væk fra den nederste del af tabellen, når tabellen gøres op til juni 2019. Dagens bedste på et tamt Melbyhold var midterforsvarets rutinerede Marco Nielsen og Allan ”Moller” Pedersen der sammen med anfører Niklas Thøgersen forgæves forsøgte at få spillet til at fungere. Der er nu en vinterpause der skal bruges til selvransagelse, og ikke mindst træning efter træning at få stabilitet og fight ind i holdet, så det ikke kun er hver anden weekend spillet er på et niveau holdet selv forventer.  

Luk