Kim Daugbjerg
31. august 2018 kl. 22:12

Lørdag var der lokalopgør for Melbys tropper. Lars Wodskou og Jørgen ”Valle” Jensen skulle på dagen sætte deres hold op imod naboklubben fra Frederiksværk.

Opgøret blev fornuftigt nok rykket, fra den noget håbløse opvisningsbane i Frederiksværk, til kunstgræsbanen. Melby fik ikke den bedste start på opgøret, da

en lang fremlægning imod Melbys defensiv skabte misforståelse, så Frederiksværks angriber pludselig var foran et tomt mål – 1-0 til hjemmeholdet efter 6 min.

Ikke lige den start på kampen der var lagt op til.

Trods modgangen i starten af kampen lagde Melby hurtigt et godt pres på hjemmeholdet, dog uden at komme frem til de helt store chancer. Og kort før pausen

kom hjemmeholdet foran 2-0 efter et hjørnespark, hvor Melby valgte ikke at dække godt nok op, og flere af hjemmeholdets spillere ”stod i kø for at komme til fadet…”.

Efter pausen stod der Melby på kampen. Der blev kæmpet for sagen, og kom frem til mange store chancer. Om der kun tælles decideret 100% chancer, kom man

let frem til 5-6 stykker – men på dagen havde Melbys offensive kræfter ikke den nødvendige coolness, samtidig med hjemmeholdets målmand stod en rigtig flot kamp

med flere store redninger. Det lykkedes dog Lukas Kvistgaard at reducere til 2-1 efter en resolut afslutning i feltet midt i halvlegen. Melby kom frem til de chancer der burde have givet en

udligning, men stik imod spil og chancer fik hjemmeholdet en kontra i sidste minut, og kampen endte 3-1 til Frederiksværk – der udnyttede alle deres chancer, mens Melby

skal på træningsbanen den kommende uge og træne afslutninger. Den kommende lørdag skal Melby revanchere weekendens nederlag, imod Skævinge der tager imod Melby

lørdag kl. 13:30.