Kim Daugbjerg
09. juni 2019 kl. 13:16

Lørdag skulle Allan "Moller" Petersens tropper møde rækkens nummer 3 fra Hillerød Fodbold.

Efter 14 dages kamppause, grundet afbud fra modstanden i sidste weekend, var det et Melby-mandskab der endelig var blot lidt "lettet" for skader. Til weekendens kamp var der "kun" et par stykker der endnu ikke var klar til kamp.

Melby lagde godt ud, og var klar at vise de sidste 3 kampe IKKE var niveauet for Melbys bedste herrehold! Hele første halvleg var Melby bedre end topholdet fra Hillerød. Melby kom i første halvleg på 2-0 ved Rasmus "Ralle" Jensen (foto) og Anders Weng. Eneste "ridse i lakken" var at Hillerød fik reduceret kort inden pausen, hvor Melbys defensiv ikke fik afværget et indlæg, og efter lidt klumpspil kom der fornyet spænding i kampen.

I pausen fik "Moller" sat tingene på plads - "Spil jeres eget spil og vi vinder". Som det var set i første halvleg blev Melby farlige gang på gang bolden blev spillet hurtigt fra spiller til spiller. Det kunne Hillerøds spillere ikke matche ved flere tilfælde, og chancerne til Melbys offensiv blev flere og større som første halvleg skred frem - så rigtigt set fra linjen om at spille eget spil.

Anden halvleg blev ikke så god fra udeholdets side som første - men andre ting kom så i spil. Melbys defensiv havde godt fat i hjemmeholdets offensive kræfter - der gang på gang kom til kort overfor Melbys solide forsvar.

Hillerød fik aldrig lov til at "komme til fadet" i anden halvleg og Melby fightede over hele linjen for de 3 kærkommende points. En solid holdpræstation gav en fortjent sejr til Melbys tropper.

Melbys bedste var Rasmus "Ralle" Jensen (der gav hjemmeholdets defensiv noget at se til kampen igennem), Nikolaj Sørensen i målet og Marco Nielsen var som en mur i Melbys defensiv. Men alle 14 spillere viste deres bedste frem for cheftræneren, der i den kommende uge skal udtage sine bedste 14 spillere til forårets sidste kamp, der afvikles FREDAG DEN 14. JUNI 2019 KL. 19:00 PÅ MELBY STADION,  hvor der er lokalopgør imod Hundested. Begge hold er er reddet fri af nedrykning, så der er "kun" den meget vigtige håneret at spille for....