Melby på sejrskurs igen.

image
Kim Daugbjerg
23. september 2018 kl. 12:13

Lørdag eftermiddag skulle Lars Wodskous og Jørgen ”Valle” Jensens tropper op imod Allerød. Efter et par kampe med ”kun” uafgjort og ikke det bedste spil, var der lagt op til de røde fra landsbyen skulle have andre ”boller på suppen”, om håbet om 3 points skulle opnås.

På dagen havde Melby afbud fra en skadet Oliver Braat, som fik debut i sidste weekends kamp ude imod St. Lyngby. Men igen til dagens match var der debutanter i form af Oliver Kjærgaard og Emil Cronval, så der mangler ikke spillere for tiden til rådighed for trænerteamet.

Alle tanker, om de foregående kampes lidt magre pointudbytte og mindre godt spil, kom til skamme allerede efter 3 minutter, hvor den altid farlige Jacob Madsen, på utroligvis liggende vandret i luften, bankede bolden i mål – efter en anden veteran Allan ”Moller” Petersen havde forlænget et langt indkast fra Jacob Wang. 1-0 til Melby og de fremmødte, der trodsede den kraftige vind og heftige regnbyger i timerne helt frem til kampstart, kunne fortjent varme de kolde hænder over det flotte mål fra Madsens fod.

Samme Madsen kunne kort tid efter havde gjort det til 2-0, efter flot Melby opspil, men hans flotte hovedstød gik forbi mål. Rutinerede Søren Thomsen havde gjort sig fortjent til en startplads, efter et par uger med super træningsindsats og et par gode ind hop fra bænken. Dette kom trænerbænken ikke til at fortryde. Søren spillede et brag af en kamp, og var uden samligning banens bedste spiller. Han kom godt ind i alle nærkampe, lagde det ene farlige indlæg efter det andet – for så også at tage et tilbageløb og redde bolden på stregen, da Emil Cronval blev overlistet den ene gang i kampen det kom til at ske. Samme Emil Cronval fik en god debut i mellem stængerne i Melby målet. Gode indgreb og stort arrangement, gav hjemmeholdets defensiv den ro og sikkerhed der skal til i pressede situationer. Efter den halve time fik Melbys defensive styrmand, Marco Nielsen, et gult kort – og derved 10 min. fra dommerens side til at tænke over tingene. Denne udvisning fik trænerbænken til at tage Jacob Madsen ud, og sætte den pågående Lukas Kvistgaard ind. Og kort efter kom der en lang fremlægning, som Allerøds defensiv gik fejl af – og Lukas fulgte op og bankede bolden i nettet til 2-0, som også var resultatet efter de første 45 min.

Fra 2. halvlegs start var Jacob Madsen og Marco Nielsen igen på plads på Melbys hold, og kunne sammen med holdkammeraterne se frem til endnu 45 gode minutter fra hjemmeholdets side. Nu havde hjemmeholdet den kraftige vind i ryggen, og som følge heraf også lidt nemmere ved at cleare Allerøds tiltag til mulige chancer.  Allerede kort tid inde i halvlegen kunne Rasmus ”Ralle” Jensen banke hjemmeholdet på 3-0 efter lidt tilfældigheder i Allerøds straffesparksfelt. Melby lagde ikke ”låg” på det offensive spil, og havde flere chancer til endnu flere mål. Med 10-12 min. trak trænerbænken en træt Søren Thomsen ud af banen, til klapsalver fra medspillere (og enkelte modspillere) og tilskuerne – som havde set en rutineret spiller der virkelig havde givet sig 110% og med en succesrate på 100% både med og uden bold… Oliver Kjærgaard kom på banen og fik sin debut i den røde trøje. Med lidt held havde han fået scoreret et mål, men  blev presset godt af Allerøds forsvar og målmand netop da bolden skulle bankes ind til 4-0.. Men det blev til 3-0 for et godt kæmpende og spillende Melbys mandskab, der i den kommende weekend skal op til sæsonens styrkeprøve, når holdet gæster nedrykkerne fra Blovstrød der har max. point efter de første 5 kampe. Kampen spilles på Blovstrød Idrætsanlæg lørdag kl. 14:00.