Kim Daugbjerg
29. september 2019 kl. 12:35

Lørdag var Melby gæster i St. Lyngby, hvor topholdet tog imod et motiveret Melby-hold.

På linjen vikarierede Jørgen ”Valle” Jensen som træner, og han have fået sat holdet op til kamp fra første fløjt.

Nu var det jo en udebanekamp, som Melby skulle ”igennem” – og med de manglende resultater på fremmede græs, havde Melbys fremmødte tilskuere ikke de store forventninger inden kampen. Men de fik heldigvis gjort deres manglende tiltro til skamme.

Valle kunne fra linjen ses et tændt mandskab, der trods flere afbud (igen igen), lagde et godt pres over hele banen på hjemmeholdet.

Og fortjent kom foran 0-2 i første halvleg. Begge mål sat ind af den altid farlige Christopher Nielsen. Men desværre lavede Melbys defensiv nogle gevaldige fejl som fik hjemmeholdet mere og mere med ind i kampen. Og inden pausen blev det til 1-2 ved en fejl fra Melbys defensiv….

Nu skulle arbejdshandskerne for alvor tages på hos udeholdet, der i pausen fik nogle aftaler på plads, så der igen kunne komme flow i Melbys spil. Det blev da også en positiv anden halvleg for udeholdet, der spillede en flot gang bold denne lørdag.

Trods 4 (fire) skud på træværket fra Melbys offensive spillere, var det hjemmeholdet der som eneste hold i anden halvleg fik banket bolden i mål efter lidt passivt spil i Melbys defensiv. Så 2-2 var en spand vand i hovedet på et godt spillende Melby mandskab, som set over hele kampen var det bedste mandskab. Men det var hjemmeholdet der i sidste ende var tæt på de 3 points, da de fik tilkendt et straffe, mens Melby-lejren med rette følte sig snydt for et, hvor hjemmeholdets forsvar havde hånden klart til hjælp!! Og Melby ikke tildelt noget straffe!

Men igen viste Nikolaj Sørensen i målet at det netop er hans kompetence, når har står alene overfor en modspiller ved straffe. Han fik også denne dag kigget modstanderen ud, og flot nappet sparket helt ude ved stolpen. Men trods de manglende mål fra Melbys side, kan det siges det var en mere end godkendt kamp – der med lidt mere koncentration havde givet de 3 point.

Bedste på dagen var anfører Nicklas Thøgersen, Christopher Nielsen samt Nikolaj i kassen fik også mange skulderklap fra medspillerne denne lørdag.

Næste udfordring for holdet bliver lørdagens hjemmekamp imod lokalrivalerne fra Hundested. Med Melbys statistik på hjemmebane in mente, må de tage

favoritværdigheden på sig.  Kampen spilles på Melby stadion kl. 16:00.