Melby på tavlen.

image
11. september 2017 kl. 17:21

Efter 3 pointløse runder kom Melby endelig på ”tavlen”. Til lørdagens hjemmekamp imod Slangerup havde cheftræner Lars Wodskou 3 afbud fra start elveren fra forrige

lørdags kamp imod Skævinge. Nu var det ved at være sidste chance, om holdet ikke skulle blive isoleret i bunden. Holdet viste fra start de havde indset alvoren, og pressede

udeholdets spillere overalt på banen. Trods det dårlige vejr – regnen stod ned i stænger – var der godt besøgt på Melby stadion, og de fremmødte fik en underholdende kamp.

Slangerup havde deres chancer i starten af kampen, men Simon Pedersen i målet gjorde kampen igennem livet surt for Slangeruds offensive kræfter. Simon er netop kommet

tilbage efter 5 uger med hånden i gips. De første 15 min. var Slangerup godt med i kampen, med netop omkring dette tidspunkt kom Melby foran 1-0 på et flot hovedstødsmål

af Frederik Sand, der på dagen startede i angrebet sammen med Rasmus Jensen – og senere i halvlegen med 2-0. Nu var der for alvor tro på det fra hjemmeholdets side.

Anden halvleg var et stort pres imod udeholdets mål, og det endte med 7-0 til Melby – der med lidt mere

koncentration og kølighed kunne have vundet med 3-4 mål mere. Målene blev sat ind af Rasmus ”Ralle” Jensen (2), Oliver Roskvist (2), Frederik Larsen (2) og

Frederik Sand (1). Dagen klart bedste Melbyspiller var Tim Jensen der gang på gang pillede brodden af alle Slangerups forsøg op offensive aktioner.