Menu

Melby spillede sig ud af oprykningskampen

image
Kim Daugbjerg
06. maj 2018 kl. 10:55

Lørdag var der for alvor kaldt til topkamp i serie 4. St. Lyngby tog imod Melbys unge tropper. Kampen var på forhånd udråbt til kampen om oprykning fra begge holds sider.

 

Men desværre ramte Lars Wodskous tropper langt fra det niveau man burde forvente til en kamp om oprykning. Stort set alle spillere underpræsterede og svigtede i en sådan grad, at det i store dele af kampen var svært at se hvordan Melby kunne ligge som de gør i tabellen. Alle var fra start af kampen nervøse eller slet ikke klar til kamp, og specielt Melbys vanlige robuste defensiv vaklede flere gange. De mange Melby supporter der havde taget turen til St. Lyngby fik langt fra den oplevelse de havde håbet på en solrig lørdag.

 

Efter 8 min. stod den 2-0 til hjemmeholdet efter to store fejl i Melbys defensiv. Så var det med af få arbejdstøjet på for Lars Wodskous tropper, men det var blevet hjemme i klubhuset, for der blev kampen igennem IKKE vundet en eneste nærkamp, hvor man heller ikke så en gejst eller vilje som modstanderne havde  - og som ikke burde komme bag på Melbys mandskab. Det var en meget skuffende eftermiddag for Melby, der efter 4-0 til hjemmeholdet ved pausen tabte 5-0. Fuld fortjent da hjemmeholdet udnyttede alt de kom i nærheden af – og fik stor hjælp på alle 5 mål.

 

De få lyspunkter på lørdagens hold var, at Jacob Madsen efter 4 ugers skadepause kom i kamp igen, og fik de sidste 50 min. – her var der lidt gejst og vilje, som tegner godt når han er 100% klar igen og vil kunne bidrage med fuld knald de sidste kampe. Desuden spillede Mathias Zøllner og Rasmus ”Ralle” Jensen op noget nært niveau, men ellers var der ikke meget at tage med hjem til Melby.

 

Så i stedet for at spille sig op på 2. pladsen (som giver oprykning), må Lars Wodskous tropper se der er 4 point op til 2. pladsen efter lørdagens kamp – så der er stadigvæk chance for oprykning, men så skal der en helt anden vilje og gejst på holdet….

 

Næste opgave for holdet bliver lørdag den 12. maj 2018 kl. 16:00 på Melby stadion, hvor ORI-Fodbold (Oppe-sundby) kommer på visit. Her skal der 3 point på kontoen, om håbet skal forsætte frem imod de kommende kampe.  

Luk