Melby - St.Lyngby 2020

image FOTO: Ken Oxenløwe
Kim Daugbjerg
04. oktober 2020 kl. 17:35

Lørdag var St. Lyngby gæster hos det ubestridte tophold fra Melby. Inden dagens kamp var St. Lyngby også ubesejret, men med hele 9 point til Ken Vinthers tropper der har vundet alle 6 kampe i turneringen inden dagens kamp. Trods 4 afbud til kampen, havde cheftræneren sat næsen op efter nye 3 points.

Lad det være sagt med det samme – hjemmeholdet var klart deres modstander overlegen hele kampen igennem…

Efter 12 minutter løb Lukas Kvistgaard fra udeholdets forsvar og kunne med den største selvfølgelighed ligge bolden ind i hovedet på Melbys topscorer Chris Nielsen. Melby bomberen og unge Lukas Kvistgaard havde en stor dag på hjemmebanen i Melby, og med lidt held kunne begge have lavet hattrick!!

Melby forsatte presset over hele banen, og efter 22 minutter kunne Lukas Kvistgaard gøre det til 2-0. Fuldt fortjent og ikke et mål for lidt på dette tidspunkt.

Inden pausen havde Melbys offensiv, med specielt Lukas Kvistgaard, Chris Nielsen og Niklas Thøgersen, mange chancer der burde have udbygget føringen.

Men 2-0 i pausen var godt, men noget for lidt set på chancer og spil.

Og pludselig ud af ingenting kom der, efter 12 minutter i anden halvleg, en høj bold ind i Melbys målfelt, hvor Melbys målmand Nikolaj Sørensen kom til at se lidt uheldig ud. Lidt ærgerligt da Melby keeperen ellers spillede en rigtig god kamp, og hev 4-5 store redninger frem af posen kampen igennem. 8 minutter igen til pausen og en spand koldt vand i hovedet på hjemmeholet, der havde spillet en god kamp frem til dette tidspunkt.

Efter målet fik hjemmeholdet igen fuldt styr på spillet, og havde flere store chancer der vanligvis giver mål. Lukas Kvistgaard, Chris Nielsen og Niklas Thøgersen havde hver flere chancer der burde have givet mål. Og igen havde Chis Nielsen en fod med i resultatet, da han efter 21 minutter i en underholdende anden halvleg bankede bolden i mål fra 35 mtr.!!! Ikke første gange dette er set fra Melbys farligste offensive kort. 3-1 og så var der endnu mere styr på spillet fra hjemmeholdets spillere, der resten af kampen spillede sig frem til flere chancer – dog uden at der kom noget ud af det…

Dagens bedste var Frederik Holstein, der løb og løb for holdet – og gav endnu mere offensive muligheder for anfører Niklas Thøgersens spil på modstanderens banehalvdel.

Men også Lukas Kvistgaard og Nikolaj Sørensen i målet spillede en stor kamp.

Næste opgave for Ken Vinthers tropper er hjemme på Melby stadion lørdag den 17. oktober kl. 16:00, hvor bundholdet Vejby-Tisvilde kommer forbi topholdet.