image
Kim Daugbjerg
27. august 2017 kl. 19:40

Lørdag skulle cheftræner Lars Wodskous  udvalgte tage imod Annisse. Efter sidste weekends nedtur skulle der revancheres på flere områder.

Løbeviljen, fight og det at tage ansvar var nogle af ugens emner i træning og ikke mindst i oplægget inden kampen fra cheftræneren.

Annisse er et godt hold med en god blanding af tekniske gode spillere og løbevilje hos andre – et hold der uden tvivl vil ligge højt i tabellen, når

Regnskabet skal gøres op i juni 2018….

Det skal siges at de to mandskaber gav hinanden en rigtig god match, hvor der kampen igennem blev ”givet og taget”… Melby lagde godt ud, men skulle hele

tiden være opmærksomme på udeholdets farlige kontraangreb, hvor et par af deres offensive spillere var ”raket hurtige” overfor Melbys defensiv. Midt i første

halvleg kom udeholdet på 0-1 hvor der igen var en kontra, som Melby ikke kunne dæmme op overfor. Hurtigt opspil i den ene side, et præcist indlæg til bagerste

stolpe, hvor 2 Annissespillere stod umarkeret – en effektiv skudfinte viftede en Melbyspiller ”væk” og køligt bankede den i kassen… Herefter skulle fighterviljen

findes frem hos hjemmeholdet. Der kom lidt mere gejst hos hjemmeholdet resten af halvlegen uden de helt store chancer kom frem for hjemmeholdet.

I anden halvleg spillede udeholdet klart bedst, og fortjent kom de på 0-2 – igen hvor hjemmeholdet ikke helt var på plads i defensiven. Med 15 min. igen så

veteranen Allan ”Moller” Petersen at udeholdets keeper var for langt ude, og loppede bolden over Annisses bagerste fra lang afstand. 1-2 og nu kom der for alvor

gejst ind på hjemmeholdets spillere. Der flere gange måtte se bolden snige dig over/forbi målrammen – eller blive reddet på stregen. Melby taber derved sin anden

kamp i turneringen, men kan se tilbage på en kamp, hvor spillet i flere perioder var godt, men også kan se tilbage på perioder der ikke kørte efter planen… Det er ikke

nok at spille godt i 30-40 min. fordelt over en hel kamp, når modstanderen er så skarpe i deres spil. Fortjent sejr til udeholdet, men en kamp hjemmeholdet trods alt

kunne se flere gode perioder – der må love godt for de kommende kampe. Næste kamp er på udebane imod Skævinge lørdag den 02. september 2017 kl. 13:30 – her