Kim Daugbjerg
13. maj 2018 kl. 17:12

Lørdag eftermiddag inviterede Lars Wodskous tropper til kamp på Melby stadion. ORI-Fodbold var dagens gæster fra midten af rækken.

Efter sidste lørdags meget skuffende forestilling, hvor holdet faldt helt sammen ude imod St. Lyngby, havde holdet muligheden for at vise det var en enlig svale…

Der er var forbløffende få tilskuere på Melby stadion denne lørdag, men de kom hurtigt frem med klaphatten, da kaptajn Jeppe Carlsen skulle vise cheftræneren, at sidste uges noget blege indsats var i glemmebogen. Jeppe bankede Melby foran 1-0 efter 1 min. ifm. et hjørnespark der gav udeholdet en del problemer, og fra tæt hold kunne kaptajnen give holdet en super start. Så kunne man forvente en ny opvisning af god fodbold på hjemmebanen – men sådan blev det ikke. Midt i halvlegen valgte hjemmeholdets defensiv at stå og kigge til, da én af udeholdets 2-metermænd uden at blive presset blot skulle sætte hovedet på en hjørnespark – 1-1. Kort efter gik Melbys målmand fejl af en fremlægning, og udeholdets angriber var helt alene med et tomt mål. I pausen blev der aftalt der skulle kæmpes med alt hvad der var i benene, om oprykningschancen skulle være indtakt.

Der blev kæmpet godt, men det var ikke ligefrem kønt – og midt i halvlegen kunne Nicklas Thøgersen bringe balance i regnskabet efter en super præstation, hvor han løb fra udeholdets defensiv, og som en selvfølgelighed bankede bolden i mål til 2-2. Med 20 min. igen kom den halvskadet Jacob Madsen på banen.

Herefter fastholdt Melby bolden lidt bedre og vandt nu også nogle hovedstødsdueller. Efter blot 5 min. på banen fik Jacob en lang bold i dybden, hvor der efter et par dueller med målmand og forsvarsspillere, fik bolden smidt i mål efter god indstilling og ikke mindst fighterindstilling, som flere kunne lærere af.

2 min. efter var smerterne or store til at Jacob kunne forsætte, og måtte lade sig udskifte igen – men klasse fornægter sig ikke…

På dagen var Niklas Thøgersen klart banens bedste, der sammen med Mathis Zøllner (der til kampen ”tog” en 2 x 45 min. pause ifm. lillesøsters konfirmationsfest) og tilbagevendte Jacob Wang, som de bedste på Melbys mandskab.

Næste kamp er ude imod ØB 90 fra Ølstykke lørdag, her skal der igen 3 points på kontoen, om oprykningen skal være en stadig chance.