Melbys bedste herresenior

image
Kim Daugbjerg
23. september 2019 kl. 11:04

Melbys bedste herresenior var lørdag igen hjemme i egen hule… Og det er jo helt andre resultater der kommer hjem her, end når de dårlige resultater på udebane gang på gang skal hive selvtilliden ned..! Skævinge har dagens modstander, som tit har stukket et kæp i hjulet for diverse herresenior hold fra Melby.

Men trods de vanlige gode kampe på hjemmebane, kunne de mange fremmødte måske med tankerne på sidste uges udebane nederlag have bange anelser – for allerede efter 2 min. fik Melby defensiven ikke clearet en ufarlig bold. Bolden landede 4-5 meter uden for Melbys felt, og her bankede en spiller fra Skævinge bolden direkte op i målhjørnet, hvor underkanten af overliggeren først tog fra, inden bolden bankede ned i jorden og op i nettaget. Et super flot mål der, uden at forklejne spilleren fra Skævinge, nok ikke laves af spilleren igen de næste mange år!

Nede 0-1 var det blot at komme i gang igen for hjemmeholdet. Og kort tid efter havde Skævinge en stor chance for at gøre det til 0-2, men heldigvis var målmand Nicolaj Sørensen på sin plads, og med en flot benparade fik afværget den store målchance.

Men så vågnede Melby heldigvis, og de næste 80 minutter spillede holdet en flot kamp.

Kaptajnen Niklas Thøgersen bankede bolden ind fra 25 meter til 1-1 efter 13 minutter, og derefter kørte Melby-maskinen gang på gang imod udeholdets defensiv. Og inden halvlegen var slut fik Mathias Zøllner lavet føringsmålet til Melby efter en flot detalje, hvor bolden blev spillet ned bag Skævinges forsvar – og fortjent 2-1 til Melby. I anden halvlev gjorde Christopher Nielsen det til 3-1, inden indstiftedes Lukas Kvistgaard (som dik de sidste 15 min.) tog action. Lukas bankede 2 kasser ind til 4-1 og 5-1, og havde desuden en flot afslutning på indersiden af stoplen – der må være tanket selvtillad hos den unge offensivspiller til næste kamp (lørdag kl. 15:30 ude imod St. Lyngby).

5-2 endte kampen, hvor Christopher Nielsen, Mathias Zøllner og Kasper Appelqvist var hjemmeholdets bedste, men hvor der blev kæmpet for hinanden kampen igennem.

Igen en flot kamp på hjemmebane, som nu skal overføres til en god udekamp imod topholdet fra St. Lyngby lørdag.