MLI i gang med sejr i lokalopgør

image
Kim Daugbjerg
19. august 2018 kl. 14:04

Lørdag var der lokaleopgør i serie 4. Melby tog imod lokalrivalerne fra Ølsted. I sommerpausen har trænerduo Lars Wodskou og Jørgen ”Valle” Jensen sagt farvel til 3 spillere der trapper ned med lidt bold på Melbys 2. hold. Fra kampens start lagde Melby et godt pres på Ølsteds defensiv. Flere gode anløb til chancer, men gang på gang fik udeholdets defensiv afværget situationen inden det for alvor blev til chancer. Den ”umulige” bane gav ikke Melby bedre arbejdsmuligheder, men der blev arbejdet for sagen selvom mange fejlafleveringer ødelagde specielt den første del af kampen. Midt i halvlegen fik Melby et straffespark for ”hånd på bolden” af en Ølsted-spiller.

Den normalt afslutningssikre Jacob Madsen fik chancen fra pletten – men veteranens spark midt i målet blev redder af Ølsted-keeperen, så stadigvæk 0-0. Kort tid efter blev Lukas Kvistgaard sparket ned i feltet – og et nyt straffespark til Melby. Denne gang tog den nye anfører Niklas Thøgersen sagen i enge hænder og bankede sikkert Melby foran 1-0. Blot 5 min. inden pausen kunne halvlegens 3. straffespark til Melby have været en realitet, da Rasmus ”Ralle” Jensen blev revet ned i feltet. Men dommerens fløjte forblev tavs i situationen. I stedet blev en fejl i Melbys opspil straffet af Udeholdet, som ud af ingenting pludselig fik udlignet til pausestillingen 1-1.

Efter pausen fik Ølsted lidt mere spil end i 1. halvleg. Men Melby fik efter de første 12-15 min. af halvlegen igen mere styr på kampen – og blev farlige i flere situationer.

Specielt Jacob Madsen kunne på en god dag nok have scoret et par mål mere end det der midt i halvlegen skulle vise sig at blive kampens resultat. 2-1 målet var efter godt Melby opspil, inden Frederik Larsen smed bolden ind i hovedet på Jacob Madsen, der med et flot flot hovedstød bragte Melby foran 2-1, helt uden chance for udeholdets målmand.

Resultatet var efter spil og chancer fortjent, imod et Ølsted hold der fightede godt kampen igennem. Nogen flot kamp blev det aldrig, og specielt anden halvleg bød på mange fejlafleveringer fra begge holds side. Om det var pga. af banen beskaffenhed, eller sommerferien lige skal ”ud af kroppen” skal lade være usagt…..

Næste opgaver for Melby-tropperne bliver lørdag på Frederiksværk stadion kl. 12:30, hvor nedrykkerne fra serie 3 tager imod Melby. Ugen efter er der igen en udekamp, hvor modstanderen