MLI i storsejr

image
Kim Daugbjerg
17. september 2017 kl. 21:54

Lørdag tog Melbys udvalgte imod St. Lyngby. På dagen var der afbud fra flere af nøglespillerne, samt fra cheftræner Lars Wodskou der ugen op til kampen var blevet indlagt på sygehus. Den vikarierende træner på linjen, Kim Daugbjerg, havde rystet ”posen” godt og grundigt. Bl.a. var Frederik Sand og Frederik Larsen placeret på, for dem, uvante pladser som defensivmidtbane og den midterste midtbane – begge gjorde en kæmpe indsats på de ”nye” pladser, og var afgørende for kampens resultat med deres disciplineret indsats. Melby lagde godt fra start og havde overtaget over hele banen. Det høje pres fra hjemmeholdets side, gav ikke udeholdet chancen for ro i deres opspil. Melby kom fortjent også på 1-0 ved Oliver Roskvist, der fik en aflevering fra angrebskollega Rasmus ”Ralle” Jensen der IKKE kunne brændes… Kort tid efter var rollerne byttet om, og Oliver lagde en super aflevering til ”Ralle”, der sagde ”tak for sidst” med et drømmedrøn han ikke laver flere af i år….

2-0 og de mange tilskuere havde sidste weekends storsejr (7-0 over Slangerup) i baghovedet. Men det sidste del af halvlegen fik Melby ikke helt samme flow i deres spil, som tidligere i halvlegen, samtidig med nærkampene ikke blev vundet som tidligere. Og St. Lyngby fik reduceret da markeringerne i Melbys defensiv var ”væk”, så Simon Pedersen i målet måtte strække gevær overfor udeholdets angriber der reducerede til 2-1.

I pausen blev der rettet til med nogle få ændringer, og et par udskiftninger i starten af halvlegen gav Melby overtaget igen. Hele anden halvleg havde udeholdet ikke et angreb der kunne true Simon Pedersen i målet. Derimod gav Melby de fremmødte en underholdende halvleg, hvor spillet gang på gang blev et stort pres på udeholdets defensiv. Melby spillede udeholdet ud af banen i store dele af halvlegen, og kunne trække sig tilbage med tenniscifrene 6-1 – en sejr der ikke var et mål for stor.

Melbys mål blev sat ind af Nicklas Thøgersen, Lukas Kvistgaard og de 2 angribere Oliver Roskvist og Rasmus ”Ralle” Jensen der begge levede 2 ål hver.

På dagen var Frederik Sand banens klart bedste, men også unge Anders Weng og Frederik Larsen havde en stor andel i hjemmeholdets sejr.

Næste kamp for Melbys bedste herrespillere er lørdag i Oppe-Sundby, hvor der skal krydse klinger med ORI-Fodbold, der er kommet godt fra start på turneringen.

Her håber Melbylejren igen at kunne råde over cheftræner Lars Wodskou og de 3 afbudsramte spillere fra weekendens storsejr.