Kim Daugbjerg
05. maj 2019 kl. 20:43

Lørdag var Melby værter i serie 4, hvor St. Lyngby gæstede Melby stadion.

Det var 2 hold fra bunden af rækken, der begge skulle have point på kontoen...

Cheftræner Allan "Moller" Pedersen havde i ugen op til kampen 9 skader, så det var et afbudsramt mandskab der blev sat i kamp denne lørdag. Et par af de skader der var op til kampen, var "lappet" sammen til dagens dyst - men ikke skadefri - så der var mange spørgsmålstegn kampen igennem for "Moller".

Men heldigvis viste de "halvskadet" spillere ingen forværring kampen igennem.

Melby lagde godt fra start, og stod godt imod udeholdets forventede fysik.

Midt i halvlegen tog Melbys Benjamin Hatic sagen i egen hånd.

Efter et par træk ind i banen bankede Benjamin bolden i målet et par meter uden for straffesparksfeltet - et super mål af den flittige midtbanespiller.

Herefter lagde Melby endnu mere pres på udeholdet, men pludselig ud af ingen ting stod det 1-1 (på et selvmål i det 43. min af Frederik Holstein), til stor ærgrelse for Melby bænken og spillerne der havde kæmpet flot hele halvlegen igennem. Heldigvis fik Melby lejeren talt tingene igennem og straks inde i 2. halvleg kom Melby på 2-1 ved kampens bedste spiller Frederik Holstein. Frederik erobrede bolden på midten af banen, og tog som en selvfølgelighed 4-5 træk med bolden og bankede bolden i nettet fra 20 mtr. Flot mål af den altid fightende forsvarsspiller. Derefter styrede Melby kampen og kom foran 3-1 midt i halvlegen ved Frederik Larsen der fra kort afstand bankede bolden i målet. Så var der langt mere ro på Melbys spil og der blev spillet med påpasselighed og disciplin.

Men der kom lidt nerver uden på trøjerne af Melbys spillere, da St. Lyngby kom på 3-2 i det 89. min. Her så Nikolaj Sørensen ikke helt god ud i Melby målet..

Men Melby red stormen af, og kunne se tilbage på en kamp hvor alle mand fightede for hinanden i 90 min. - det gode spil blev det aldrig til, men 3 point var vigtigere end "alt andet"  denne lørdag.

På Melbys hold var Rasmus Jensen (foto), Frederik Holstein og Marco Nielsen de bedste på dagen. Melby skal i den kommende weekend på en svær opgave på udebane i Allerød, der ligger i toppen af rækken.

Et point eller 3 her vil for alvor få Melby væk fra de kedelige pladser i bunden af rækken.