13. maj 2019 kl. 06:29

Søndag var Allan ”Moller” Pedersens og hans tropper på visit hos Allerød som er med i toppen af rækken.

Melby skulle følge op efter den gode indsats fra forriges sejr over St. Lyngby.

På dagen spillede Melby en god kamp alle kunne være bekendt – men der kom desværre ikke point ud af anstrengelserne.

I første halvleg spillede Melby god bold, og havde med lidt held banket bolden i kassen et par gange (Lukas Kvistgaard og Benjamin Hatic), men Skarpheden manglede – som så mange før i foråret – og der kom ingen Melby mål ud af chancerne.

Og som så mange tidligere i år fik hjemmeholdet et mål ud af ingenting, da Melby stod og sov ved et hjørnespark. Pausestillingen 1-0 til Hjemmeholdet var ikke helt efter spil og chancer.

Samme billede var der i anden halvleg, og Melby lagde et ekstra tryk på hjemmeholdet den sidste halvdel af anden halvleg, men igen uden at få bolden i kassen…. Og kort før tid tabte Melby bolden på midten af banen i opspil – og så blev kampen 2-0.

Bedste på dagen var Jacob Wang, Rasmus Møller Jensen og Nikolaj Sørensen.

Den kommende lørdag spiller Mollers tropper imod topholdet fra Blovstrød, som var mere end heldige med at få point imod Melby i det omvente opgør i september, hvor Melby var noget uheldige med kun at få 1 point. Med de mange trofaste støtter på linjen, kan Melby måske igen presse topholdet.