Menu

MLI vandt lokalopgør

image
Kim Daugbjerg
06. oktober 2019 kl. 10:44

Lørdag tog Melby imod lokalrivalerne fra Hundested.

 

Cheftræner Allan ”Moller” Pedersen måtte efter torsdagens træning ty til samme ”sang” som de sidste uger – igen mange afbud til weekendens kamp – denne gang 6 afbud og ”Moller” måtte selv trække i kamptøjet som udskifter… Ikke optimalt for nogen træner, men det er åbenbart, desværre, dagligdagen i 2019 for en serie 4 træner i Melby!

 

Melby var kampen igennem bedre end udeholdet, og allerede kort inde i kampen havde Melby flere nærgående forsøg imod Hundesteds mål.

Bl.a. blev et ”mål” af Christopher Nielsen underkendt for ”et eller andet” fra dagens dommer…. Men kort tid efter kunne selvsamme Christopher bringe Melby fortjent foran 1-0 med en flot scoring med hælen. Det må være efterårets ”signing” i serie 4, at få den målfarlige angriber til Melby, der med mål på samlebånd giver holdet en tiltro på tingene – selv når det ser sort ud…

 

I anden halvleg forsatte Melby det kontrollerende spil, hvor defensiven - med Marco Neilsen og Jacob Madsen som de styrende - havde totalt styr på modstanderne, der gang på gang blev effektivt afvist.

 

Men der manglede lige et mål mere fra hjemmeholdet, for at de forventningsfulde på linjen kunne have ro i maven…. Og det kom der kort tid efter Christian Brix var blevet skiftet ind. Lukas Kvistgaard tog nogle flotte træk inden han, for anden gang i kampen, lagde flot op til et Melby mål. Brix var klogligt løbet fra af modstanderen bagerst i feltet, og bankede bolden ind bag en sagesløs keeper fra Hundested. Et flot opspil som blev afsluttet som fortjent. Christian Brix´s første mål i Melby-trøjen, men med dagens indsats i hukommelsen kommer der uden tvivl flere – et godt indhop fra Brix, der flere gange udfordrede udeholdets defensiv og skabte gode chancer for Melby.

 

Melby havde i den sidste del af kampen et par gode forsøg, men ind kom bolden ikke – og derved fortjent en sikker 2-0 sejr til et hjemmehold i kontrol kampen igennem.

 

Dagens bedste hos hjemmeholdet var Marco Nielsen, Mathias Zøllner og Jacob Madsen.

 

Nu venter de sidste 2 kampe for Melby-holdet – lørdag skal holdet til Vejby (kampstart kl. 1530) og afslutter efterårets sæson med udekampen imod FC Dunav lørdag den 26. oktober – imellem er der en weekend som oversidder. Forhåbentlig kan holdet få minimeret antallet af skader m.v. den kommende uge, så man kan afslutte sæsonen med ”fuldt hus” og 6 points på kontoen.

Lidt flere billeder fra dagen kan ses her!

https://photos.app.goo.gl/KiNWzBXJigpDcTK18

Luk