Turneringens sidste kamp

image
Kim Daugbjerg
17. juni 2018 kl. 19:01

Fredag skulle cheftræner Lars Wodskous tropper spille sidste turneringens sidste kamp. Inden kampen kunne Melbys mandskab rykke op, OM de selv vandt udekampen imod Jægerspris samtidig med Annisse skulle tabe deres kamp hjemme imod Slangerup.

Sidste uges skade hos målmand Phillip Thoby, gjorde han ikke kunne deltage i den spændende kamp. Så igen (igen igen) gjorde veteranmålmanden Torben Nielsen comeback i målet.

Melby kom foran 1-0 allerede i 1. min. og med 2-0 efter 7 min. Herefter troede de fleste af de mange Melby-fan der havde taget turen til Jægerspris, at det var en sten sikker sejr der lå forude. Men sådan gik det langt fra. Pludselig stod det 2-2 Efter nogle fejl i Melbys defensiv. Kort inden pausen kom Melby dog på 3-2, men igen kom hjemmeholdet igen blot 1 min. efter Melbys mål og derved 3-3 ved pausen.

Melbys styrmand i forsvaret Jeppe Carlsen måtte udgå midt i halvlegen med en lyskeskade, og den vanlige ro i defensiven var der aldrig denne aften. I anden halvleg kom Melby foran 5-3, men igen kom Jægerspris igen til 5-4 – heldigvis kunne Melby holde stand og udbyggede føringen til slutresultatet 6-4. Melbys mål blev sat ind af Rasmus ”Ralle” Jensen (2), Jacob Madsen (2), Niklas Thøgersen og Anders Weng. Bedste på dagen var Anders Weng, Lukas Kvistgaard og Niklas Thøgersen.

Resultatet var desværre ikke nok, da Annisse selv klarede deres opgave og vandt deres hjemmekamp over Slangerup. Det betød at holdet var 1 point efter Ølstykke på 2. pladsen og 2 points efter Annisse på 1. pladsen. Så en flot 3. plads efter en sæson, der startede noget dårligt i august med 3 nederlag i de første 3 kampe. Så mon ikke der skal ligges langt flere kræfter i sommertræningen frem imod den nye sæson end sidste år.