Menu

Uge 27 - Opstart

image Svenske modstander til Vildbjerg Cup
Gerty
27. juni 2017 kl. 12:20

Opstart 2017-2018 .Så er den lang ventede moment kommet piger. Jeg glæder mig at se jer igen og fortsætter det gode sammenarbejde vi havde sidste år. Og så glæde jeg mig om sammen med Sanne, Glenn, Tobias og Hinnerik at samle så mange som mulige ( fodbold ) oplevelser til jer.

Og det bliver spændende ! I den kommende turnering er vi kommet i række 1 og det betyder at vi sammen med 07 Drengene er den højst rangerende hold i MLI. Vi vil møde klubber som Brøndby IF, Roskilde Pigefodbold og vores gamle venner fra BSV som vi altid spiller uafgjort mod. Turneringen vil være meget lige og det betyder alle muligheder for at udvikle jer som fodboldspiller.

Men først Vildbjerg Cup ( på billede vores modstander fra Sverige ) som er naturligvis en af årets højdepunkter. I modsætning til sidste år vil I alle sammen få meget mere spilletid fordi vi har 2 hold med. Vi starter allerede på mandag med at finde 2 hold ( Melby City og Melby United ) som er lige stærk. Selv om vi har 2 hold med vil vi være 1 Team i Vildbjerg som vil juble og græde om hinandens præstationer. Igen er målsætningen at vi skal have det skide sjovt i det Jyske men samtiding tager fodbolden meget seriøst. Vi har en del forældre/fans med og de skal underholdes med godt fodbold.

I de første træninger vi vi spille en del forskellige positionsspil så jeg kan se hvor I er henne fodboldmæssig og hvad eventuelt skal rettes op mht vores spillestil/filosofie.

Til første træning på mandag er vi 15 fra vores egne plus Nanna, vores gæstespiller til Vildbjerg Cup. Rosa, Maja og Christina er på ferie den dag. Derudover vil hele ledelsensteam Sanne, Glenn, Tobias, Hinnerik og Gerty være til stede. Så perfekte rammer for en fantastisk opstart af den nye sæson !

Program Uge 27

Træning Mandag 3 juli 18.30 – 20.00
Alle 16 spillere omklædt på banen kl.18.25. Husk vanddunk og toiletbesøg inden.
Afbud kun telefonisk ( ikke Facebook ) til Gerty på 30111729.