Menu

Finalen i San Marino CUP 2018

image
Glenn
13. juli 2018 kl. 17:54

“FINALE FINALE FINALE FINALE” sådan rungede det igår aftes, i Rimimis gader, da MLI’s u16 piger kom tilbage fra deres semi finale kamp i b rækken. En halv skidt start på turneringen samt en uvant hede, luft fugtighed og ikke mindst højt internationalt niveau har gjort det uhyre vanskeligt for de ellers så velspillende MLI piger at finde deres spil i starten af denne store turnering... trænerne Jakob Mikkelsen og Mark “Glenn” Christensen måtte aften efter aften kigge dybt i tegnebrættet for at se om de kunne få vendt skuden. Efter 3 dage med resultaterne 1-1 - nederlag på 2-1 og 2-0 så det sort ud,

 

MEN Italien skulle vise sig ikke at være færdige med vores piger og trods at MLI så sig omkring med kun 1 point gik de videre til b rækken på baggrund af bedre mål scorer end de amerikanske piger fra rush soccer 02/03! Chancen skulle gribes og det gjorde pigerne da også da de mødte op til en kvart finale imod et utroligt fysisk italiensk hold.

 

Denne kamp stod på store fysiske konfrontationer, utroligt hårde tacklinger, svine streger som de danske piger måtte modtage uden så meget som et fløjt fra dommeren... holdleder Susanne Bek Pedersen får fyret en bemærkning af til pigerne om at holde hovedet koldt og at den bedste hævn måtte være at slå de italienske mamacitas og dermed sende dem ud af turnering. Det tog pigerne til sig og hev den bedste præstation til dato frem og vandt sikkert og kontrolleret 2-0. Sikret en semifinale plads, SÅDAN PIGER!

 

Semi-finalen stod på tyskere. 

Samme dag som den italienske kamp skulle semi-finalen afvikles. Dette virkede dog noget hårdt for vores, ellers så seje, piger! Træner staben havde forberedt spaghetti med pesto og kalkun og dernæst ordrer om at pigerne lagde sig på deres værelse for bedst mulig restitution! Humøret var svingende og flere piger var stadig kraftig påvirket af den hårde kamp fra om formiddagen, men ikke en eneste af dem med flakkende øjne, nu stod den på kamp. Vi træder ud af spiller bussen og går ned på et utroligt lækkert anlæg med match officiels hele vejen rundt om stadion “The germans have too many injuries” og dermed kvalificerede pigerne sig til en finale. En smule anti-klimaks da pigerne tidligere på ugen havde gjort bekendtskab med flere af de tyske piger og rigtig gerne ville have spillet en god kamp fodbold. Men man kan trods alt ikke andet end at smile ved tanken om at der er sikret italiensk metal til Melby fodboldklub ! Det bliver afgjort hvilken farve metallet skal have kl 11:00 idag!

 

Følg os på MLI’s Instagram for lynhurtige updates!

 

MLIsupport

 

 

 

Luk