Menu

Ildsjælepris

image
Kim Daugbjerg
21. oktober 2018 kl. 20:12

Lørdag blev der uddelt endnu en Ildsjælepris som Halsnæs Idrætsråd uddeler løbende igennem året. Denne gang gik prisen til én af de mest ihærdige frivillige i Melby-Liseleje IF.

Kenneth Lebæk har lagt fodbolden på hylden for år tilbage grundet en ulykke, men slippe sin lidenskab for fodbolden kunne han ikke.

Kenneth giver altid en hjælpende hånd med det der nu engang ligger lige til han kompetencer. Om det er en hånd omkring klubbens 1. herresenior som en stålfast holdleder eller med stort set alt andet, så er der altid en hjælpende hånd eller et godt råd.

Halsnæs Idrætsråds næstformand Michael Jørgensen og Henrik Tolstrup fra Halsnæs Kommune overraskede Kenneth ifm. Melbys hjemmekamp lørdag imod Hillerød Fodbold. Ud over de flotte ord fra Henrik Tolstrup blev der også klappet højt fra de mange tilskuere der var kommet til dagens kamp.

Vi i MLI-Fodbold er stolt af at have en Ildsjæl som Kenneth i folden, og takker ham for de mange frivillige timer han ligger i Melby - til gavn for rigtig mange medlemmer i  dagligdagen.

Luk