Menu

Melbys ungdom indtog igen Jylland i 2018

image
Kim Daugbjerg
06. august 2018 kl. 04:49

Torsdag morgen kl. ”meget tidlig” var der busafgang fra Melby imod Jylland, hvor 7 af Melbys ungdomshold skulle deltage i den store ungdomsturnering Vildbjerg Cup.

 

Ca. 10.000 spillere fra 12 nationer deltog i stævnet, som blev afholdt for 40. gang. Melbys mange spillere og ikke mindst deres forældre var med "overalt" hvor Melbys hold spillede, så der var stemning på sidelinjen til alle kampe, når Melby deltog. Flot opbakning fra forældre og anden familie til spillerne, der havde indlogeret sig på campingpladser, sommerhuse og hoteller i stor omkreds fra kamppladserne - mens spillerne og trænerne sov på Vildbjerg skole sammen med mange andre hold.

De 7 Melbyhold ankom til Vildbjerg med godt humør sidst på formiddagen, hvorefter der var indmarch og de første kampe kunne påbegyndes midt på eftermiddagen.

U9 drenge havde hold med til stævnet for første gang. Efter puljekamene gik de unge spillere videre til A-slutspillet, hvor holdet vandt 1/8 finale og kvartfinale, inden semifinalens imod de senere vindere fra Ledøje-Smørum vandt en Fortjent sejr på 4-0 - så nu var der kampen om 3.pladsen tilbage til de trætte fodboldben. Kampen om 3. pladsen skulle spilles imod Dalum IF og først efter straffespark blev kampen afgjort - og dette med seje til se røde fra Melby på 7-6. Derved var der lag top til en kæmpe oplevelse at skulle hyldes på scenen ved de afsluttende præmieoverrækkelser på stadion foran de mange mennesker. Kæmpe oplevelse for de stolte spillere og deres trænere.

U11 drengene var også med i 2017 så de kendte vejen til succes i Vildbjerg. Inden sidste kamp i puljens havde holdet chancen for at gå i A-slutspillet. Men et 1-3 nederlag til de senere vinder af A-slutspillet tyske JFV Eutin/Melente. Så nu var det B-slutspillet der var på menuen for MLI-drengene. Og de godt spillende drenge kom i finalen imod Skørping IF FREM der desværre for MLI-drengene trak det længste strå. Trods meget spil og chancer til en sejr, vandt Skørping med 1-0. Men en flot 2. plads var hjemme til MLI.

U12 drenge var også i B-slutspillet, selvom de i sidste puljekamp havde chancen for A-slutspillet men tabte 1-0. Kvartfinalen blev endestationen imod Thisted FC i en tæt kamp der endte 2-1 til Thisted.

U14 drenge vandt deres pulje og deltog derved i A-slutspillet, hvor 1/8-finalen imod AB blev tabt 0-2.

U16 drenge gik i B-slutspillet og vandt 1/8-finalen, men tabte 1-3 til norske Mastra IL i kvartfinalen.

U13 piger spillede imod nogle bedre hold end vanligt. Men i B-slutspillets 1/8-finale gav de god modstand til de senere finalister fra Farsø god modstand, men tabte 3-1

U18 pigerne var meget tæt på en finalekamp i A-slutspillet, men nogle ”skæve” kampe i midten af turneringen fik forpurret dette, og manglede 1 point for at gå i A-slutspillet. Nu skulle de i stedet spille kvartfinale i B-slutspillet imod Tyske TuS Büppel der vandt kvartfinalen 1-0. Så var det slut for sidste års finalister fra Melby.

Efter prisoverrækkelse m.v gik turen hjem imod Melby, hvor ankomst var midt på aften. Efter en forlænget weekend med sol og dejligt humør, blev det en super oplevelse for spillere og trænere, der alle nok sov dejligt i deres egen seng søndag aften. Det sociale på tværs af hold og piger og drenge er det MLI-Fodbold som klub lægger meget vægt på, og her var alle spillerne i ”verdensklasse”. Den opbakning alle spillerne, og de mange mange forældre, viste de andre MLI-hold ifm. deres kampe var en oplevelse i sig selv. Mon ikke succesen gentages igen i 2019?

 

 

Billeder fra de forskellige dage kan ses her!

Dag 1

https://photos.app.goo.gl/vgKTi5ZNssxeECQB6

Dag 2

https://photos.app.goo.gl/G9SUC7AwY5S5HkgM8

Dag 3

https://photos.app.goo.gl/XVAeweAJMxiSs7vS7

Dag 4

https://photos.app.goo.gl/hmr6G9qRj2sbjv587

 

Luk