Menu

Sponsor CUP 2018

image
Kim Daugbjerg
02. juli 2018 kl. 17:45

Lørdag var der kaldt til sponsorbold på Melby stadion. Vejret gjorde det IKKE kunne findes en skygge på hele stadion...

Så med varme ben fra starten gik de mange deltagere til "sagen" fra første fløjt. Reglerne er at der i disse 8-mandskampe skal være MINIMUM 2 piger/kvinder på banen per hold på samme tid. Desuden tæller pigemål for 2.....

 

Så hvert pigemål influere kraftigt på resultaterne i kampene - og alle hold havde skarpe piger/kvinder placeret - "pudsigt nok" - i angrebet. Så hele Nordsjælland var "støvsuget" for angrebsspillere på pige/kvindesiden!

 

Efter en lang og varm eftermiddag, blev vinderne af B-rækken Tømrerentreprisen i tæt opløb med J.K.J. Brolægning, der førte deres indbyrdes kamp om titlen indtil kort før tid. Men Tømrerentreprisen viste de havde flest kræfter efter en lang dag, og i sidste minut fik lavet det mål de havde jagtet igennem den sidste halvdel af kampen, så kampen endte 2-2 - men da J.K.J. Brolægning havde tabt point tidligere i turneringen var resultatet ikke nok til den endelige sejr.

 

I A-rækken var der i finalen også kamp til sidste sekund.. Daugbjerg´s Heste mødte Gravemester Per Sørensen i en underholdende finale, hvor Daugbjerg´s Heste førte 3-0 til kort før tid - med 30 sekunder før tid blev der reduceret til 3-2.... Og finurligt nok fik tilskurerne også en 3-3 scoring Inden kampen gik i forlængelse. 5 min. inde i denne lavede Sophie Sørensen målet der afgjorde finalen med en 5-3 sejr til Gravemester Per Sørensen.

 

Efterfølgende fik de 2 vinderhold deres fortjente præmier, og den altid underholdende omgang champagne til stort set alle i 20 meters radius...

 

Dagen blev afsluttet med fællesspisning, og ikke mindst en god "lir" holdene imellem.

 

 

 

Flere billeder kan ses her

https://photos.app.goo.gl/vuK58zCA2nw3rbmu9

 

Luk