image
Kim Daugbjerg
10. juni 2018 kl. 12:37

Der var indbudt til en super underholdende dag på Melby stadion – med hoppeborge og andre underholdende ting for de yngste årgange, og legesyge voksne.

Der var mange af Melbys holder der denne lørdag, havde hjemmekampe i DBU turneringerne. Og hvilken dag det blev!

Efter lørdagens turneringsrunde kunne flg. Melby hold synge højere ”vindersang” end vanligt:

U12 pigerne vinder deres række

U16 pigerne vinder deres række

Kvinidesenior – vandt deres kamp og bliver i serie 1

Herresenior II – rykkede op i serie 5

U15 drenge – vinder deres række

Herresenior I – vandt deres kamp og fastholder chancen for oprykning inden den sidste kamp fredag.

Kvindeseniors ”målmaskine” Laura Jørgensen vandt 1 palle øl (900 stk. pile…), da hun igennem foråret havde gættet 10 rigtige ud af

Tipskuponens 13 kampe med MLI-hold deltagelse.

Dagen blev afsluttet med fællesspisning for de fremmødte.

Herresenior er i tæt ”opløb” med Annisse og St. Lyngby om den sidste plads der giver oprykning. Inden weekendens runde var MLI 2 point efter

Annisse (der skulle møde topholdet Ølstykke). Melby fik dog ingen hjælp af topholdet der tabte 4-1 til Annisse.

Melbys hold mødte på dagen Ølsted i et lokalopgør der tidligere har budt på god fight og kamp til

Sidste minut. På dagen havde cheftræner Lars Wodskou en del afbud, men trods dette gik MLI´erne ind til kampen med en offensiv indstilling.

Der blev lagt et godt pres på Ølsted over hele banen, og de mange folk på plads omkring banen, håbede Melby ville få udbytte mens momentum var der.

Midt i 1. halvleg kunne unge Lukas Kvistgaard sætte hovedet på et godt indlæg, og Lukas fik revance for måltørken fra hans side. 1-0 til Melby som var fuldt fortjent

Efter spil og chancer. Jacob Madsen havde et par nærgående hovedstød, som med lidt helt kunne have afgjort kampen allerede i 1. halvleg, som Melby sad fuldstændig på.

Efter pausen kom Ølsted lidt mere med i kampen, men kom ikke rigtigt frem til nogle chancer, som følge af en super præstation af Melbys defensiv, der gang på gang

Viste deres værdi for hele holdet.

Melby fik en kæmpe chance 12 min. før tid, da Oliver Roskvist sled sig fri i feltet, men afleveringen til en helt fra Jacob Madsen foran mål kom aldrig frem…..

Bedste på Melbys hold denne varme lørdag var Anders Weng og Jeppe Carlsen.

En fuld fortjent gevinst til hjemmeholdet, der fredag den 15. juni 2018 skal gæste Jægerspris i en kamp hvor kun 3 point skal med hjem til landsbyen…. Og derefter kun

kan håbe på Slangerup vinder over Annisse – som er inde i en god stime og har vundet over topholdet fra Ølstykke i forrige weekend – så mååååååske der er en chance

for Melbys håbefulde….. Om det bliver til oprykning eller ej, har holdet fuldt ud levet op til forventningerne i sæsonen.