En klog kvinde sagde engang

image
Lillian Jensen
25. maj 2018 kl. 19:49

En klog kvinde sagde engang at alt kommer til dem som kæmper for det. Man må sige det er rigtig sagt, Mli’s damer har kæmpet bragt og længe, i alt slags vejr og blevet ved troen om at en dag så kommer det, trods det ene nederlag efter det andet, kæmpede de sejeste kvinder videre.

En solrig torsdag aften kørte de til Annisse med troen på at idag sker det vi skal prøve at vinde vores første kamp. 11 damer var klar fra start, Katja var anføre til dagens kamp og hun formåede at gejle holdt helt klar til Kamp, og Annisse fik ikke et minuts ro med bolden, Melby sad tæt på dem hele kampen og kom først på de fleste bolde. Annisse var rystet og kunne slet ikke få deres spil til at køre, hvilket blev straffet hårdt af Emilie som bragede bolden ind i kassen med det vildeste langskud mål.

Senere fik Louise smidt bolden i mål til 0-2. Annisse lagde hårdt ud i anden halvleg og med lidt hjælp fra Melby fik de scoret til 1-2. På træner bænken og blandt tilskuerne var der de vildeste nerver på de sidste 10 min. træner bænken tænkte kunne det passe skulle vi virkelig prøve, det der, at vinde vores første kamp.

Er det nu det hårde arbejde bære frugt og endelig fløjtede dommeren kampen af og alle spillere og medrejsende fans jublede og skreg i vildensky... træner teamet er pave stolte af jer alle, i kæmpede det vildeste der til dato er set nyd weekende de damer og go kamp på mandag hjemme på le stadio de Melby.