Menu

MLI Q POKAL-GYSER og SUPER-LØRDAG

image
MLI-redaktionen
16. maj 2017 kl. 06:45

Vi har her på MLI-redaktionen, fuldt KVS 1 over længere tid. 1. holdet skal i denne uge ud i 2 meget vigtige kampe. Den første er på onsdag d. 17/5-17 med kampstart kl 18.30 hvor holdet skal ud i en pokalgyser mod Kvindskabet fra Vordingborg, det er sidste runde inden superligaen(3F)s hold blandes med ind i pokalturneringen. Så der er lagt op til et brag af en kamp Onsdag.

Og så tager Kvindesenior allerede igen Lørdag i mod Albertslund som kommer på besøg på en Superlørdag i Melby, hvor landsbyen møder talstærkst op for at støtte de lokale Helte i alle aldre i Melby.

En kamp som bærer præg af at rækken begynder at vise tænder og om hvem som vil være med i toppen af Serie 1! En travl uge for KVS med masser af fodbold. Vi har fået fat i Cheftræner Rune Andersen for at høre lidt før kampene:

Kan du ikke fortælle lidt om hvad som bevæger sig i truppen lige pt, Rune?

Hvis vi kigger tilbage på de sidste 3 kampe vi har spillet. Så er vi lige nu inde i en rigtig god periode rent spillemæssigt, samt det at vi som hold har fundet en rigtig god måde at håndterre det at gøre sig klar til at spille fodbold og dermed være klar fra start. Som eksempler syntes jeg det skal fremhæves at vi spiller topholdet ud af brættet i de første 45 min i Bella og viser at vi besidder en egenskab om at vi spiller for at vinde alle 90 min. Dette blev taget med videre til sidste pokalopgør ude mod Helsinge som på ingen måde var interesseret i at have bolden, her viser vi både over for tilskuerer og os selv at de ting vi arbejder med på træningsbanen går i den rigtige retning og tilspiller os et hav af chancer. Her i sidste udekamp, som jo på papiret, skulle have været en sejr. Men mange afbud måtte at vi stillede op med lige knap 11 og måtte spille med næsten 9 mand mod 11! og endnu engang viser holdet kæmpe karakter og spiller i lange perioder Skibby ud af brættet. Det havde ikke været ufortjent hvis vi havde taget alle 3 point med hjem. Så med andre ord så har vi lige pt en sulten flok piger som glæder sig til at komme i aktion både onsdag og Lørdag hvilket også gør at vi har haft mulighed for at lade nogen sidde over.

 

Pokalkampen på Onsdag, er det forventeligt at i spiller jer ind i DBUs Hoveturnering hvor Superligamandskaberne(3F) kunne blive en næste modstander?

Nej det er absolut ikke forventeligt at vi i Melby Q skal spille med i pokalen mod evt en lodtrækning mod et 3f-mandskab. Men når det så er sagt, så mener jeg at vi har muligheden for at kunne komme dertil på onsdag. Jeg tror på at vi kan byde NFC-VIF op til dans og igen vise karakter af den rette støbning, og går vi ud og tager de ting med os på banen hvor vi slås for hinanden på bedste vis, så er vi rigtig svære at spille mod og så på hjemmebane endda!

 

Vil du afslører holdopstillinger på nuværende tidspunkt?

Nej det vil jeg ikke, Men vi er 14 mand klar både onsdag og lørdag og der er enkelte der skal have en skuffende meddelelse om af de skal sidde over og det vil jeg ikke nævne navne på her!

Vi har hørt dig omtale holdet som den mest homogene tid mens du har været her, Hvad mener du med det?

Jamen da Anders, Brian og jeg overtog styringen havde vi både et u18 og

2 Seniorhold som der ikke helt var nok spillere til samtidig med at der kom nye spillere til. Og alt sammen har været super positivt, Men med så mange nye indput fra både os som trænere og nye spillere og forskellige trupper og aldre som skulle rystes sammen, Så har vi også skulle igennem nogen gnidninger og nogen problemstillinger som jeg syntes hele holdet og trænerteam og klub er kommet styrket ud af, det er ihvertfald super rart når man kommer til træninger at vi både kan grine, og arbejde stenhårdt til tider.

Hvad bliver resultaterne i denne uge?

Vi går videre i pokalen i et vaskeægte pokaldrama på straffespark(jeg håber at vi går videre inden, for jeg kan ikke holde det ud hvis vi skal ud i det), På Lørdag med tilskuere i ryggen på hjemmbane mod albertslund, som i øvrigt er sat som et 1-tal i vores indbyrdes tipsturnering, vi vinder over albertslund og skal vinde over dem, 4-1 - Må man sige det?? haha.

 

TAk for ordene Rune, I i hele trænerteamet og holdet ønskes alt held og lykke i den kommende uge. FORZA MLI- her fra MLI-redaktionen

Luk