Menu

Mli’s 8 mands damer er sæson klar....

image
Lilian Jensen
19. august 2018 kl. 13:55

Disse damer gør træneren stolt. De sidste 8 uger har de trænet hver mandag med deltagelse af 8-14 spillere hver uge. Det fantastisk og gør træningen mere sjov og lærerig.

I tirsdags skulle formen og den hårde træning stå over for sæsonens første udfordring. Udfordringen hed kvistgaard, 11 damer var mere end klar fra start.

Vi kom hurtig foran af et klasse mål af vores hjemvendte angriber Elis, som har været på hendes livs tur det sidste år i selveste Australien.

Godt at Have hende tilbage i truppen, desværre på lånt tid da uddannelsen kalder i storbyen.

Vi førte og sad på kampen indtil 10 min før tid hvor modstanderen udlignede til 1-1... et ærgelig mål, men vi kæmpede videre men måtte desværre være vidner til Kvistgaard sendte endnu et mål i vores net 2 sekunder før tid. Så meget ufortjent gik kvistgaard fra banen som vinder.. er slet ikke i tvivl om det bliver Vores sæson, har de mest fantastiske spillere som vil det og kæmper med alt hvad de har. Man ser tydeligt at lysten til fodbold er der når vi gang på gang har 14 spillere til træning. Kæmpe tak til spillerne for den fantastisk opbakning og indstilling til træning og kamp, I er de bedste ❤️❤️❤️

Luk