Menu

07 sammenhold under stærk weekend med MLIs Venners støtte

image
Rune Adnersen
17. august 2018 kl. 08:37

07érne præsterede stort! og dårligt var man landet fra Vildbjerg før

Kronborgcuppen satte præg på en ny weekend. En weekend som igen blev krydret med gode kampe og fantastisk sammen hold.

Fredag aften tog drengene en tur i biografen og så Mission Impossible 6 i Kosmorama, før afgang var der fællestræning og spisning. og Lørdag morgen stod den så på kronborgcuppen for fuld udblæsning. Både 1.

holdet og 2. holdet satte hurtig skub i tingene og 2. holdet kvalificerede sig til kvartfinalerne, hvor nye finale-kampe stod for døren. 1. holdet mødte god modstand og måtte se sig gå i placeringsslutspillet.

 

Lørdag aften gik med hygge i klubben og en velfortjent gang boller i karry til aftensmad hvor dere også blev sagt tusinde tak for de mange gode år i Melby-trøjen, Da 4 spillere har fået muligheden for at  forfølge  Drømme på Right to Dream i Farum. 

Stort tillykke til William, Villy, Oliver og Mathias og alt held og lykke i fremtiden, tusinde tak for de gode farvel-krammere, kort, chokolade og alle de gode kampe det blev til her i MLI. Både fra Klub,

Fans og ledelse, samt nuværende og tidligere trænere  og forældre skal der hyldes et kæmpe held og lykke og et altid åbent MLI hvis i skulle lyste at kigge forbi.

Søndag drog man efter at have indtaget verdenskalsse morgenmad afsted mod Kronborgacuppen. Hvor andet holdet måtte se sig slået og sluttede derfor på en flot 5. plads ud af 27 hold og 1. holdet måtte lide et knebent nederlag på straffesparkskonkurrencen efter 2 meget energiske fodboldkampe. En super weekend var ved at være slut og et sidste farvel til KarlO skulle også til. 

 

Efter et helt ekstremt godt år har KarlO udviklet sig i en så positiv retning og da der var meget få minutter tilbage blev KarlO udskiftet og kunne gå gennem Broen af hænder fra spillere og trænere til en stor aplaus som tak for denne gang. KarlO skulle med familien afsted til Silkeborg hvor man skal til at finde til rette og en tydeligt rørt familie takkede for de fantastiske mange år og oplevelser. 

Og her i dag har vi så fået endnu en succesoplevelse via det talentarbejde som er blevet lagt for dagen i Melby. KarlO er netop blevet optaget og indlemmet i Silkeborg IF talentafdeling, og vil fremover betræde sine lidte støvler med lidt Melby-blod i årene på talentparken ved siden af JYSK-Arena.

 

Se billederne fra en fantastisk weekend og ikke nok med det så er humøret højt i truppen og en træningssamling på 19 mand i tirsdags glædes der til træningen i dag kl 17.30

 

Luk