Menu

2010 afgang

image
24. februar 2020 kl. 18:28

Onsdag den 19. Februar gik årgang 2010 de første skridt i en ny og spændende retning. Drengene, som af klubben anses for at være en utroligt talentfuld årgang, har længe draget nytte af Kasper Babiel og senere også Mads Rindom. Det var da også en tung afsked efter så mange års tæt samarbejde med drengene som også ses tydeligt ud fra Kaspers udmelding: "

Kære drenge og forældre.

Så kom dagen, som jeg bestemt ikke har set frem til, men som jeg alligevel altid har vidst lå et sted ude i fremtiden.

Det er tid til at takke af, som træner og lade andre og nye kræfter tage over.

Jeg vil gerne sige tak til alle, som har gjort det til en kæmpe fornøjelse at træne MLI’s bedste hold de sidste seks år. Det har været en tid fyldt med følelsesmæssige op-og nedture, hvor der både er blevet grinet og grædt. Alt sammen fede oplevelser, som jeg ikke vil være foruden.

Måden alle drengene har udviklet sig på og den rejse, som vi har været på sammen fra dengang, hvor vi startede på tremandshold ind over femmands- og nu et meget kompetent ottemands-hold, det er vildt at være en del af og klart noget, jeg altid vil have med mig.

Der er et par oplevelser, der skiller sig ud, som jeg lige vil genopleve med Jer:

Vildbjerg 2018 - Vores vilde sejr i kampen om 3. pladsen, hvor vi vinder på straffe. Den oplevelse af at alle drengene viste mandsmod og gik til den på banen, var så gennemført en fed oplevelse. Tak for den, siger jeg bare.

Endnu en Vildbjeroplevelse fra i sommers, som står lysende klart for mig, er vores sejr på 1-0 over de forsvarende mestre, hvor vi spiller en ikke særlig køn kamp, men kæmper røven ud af bukserne og bevare fokus hele kampen selv på trods af den kaotiske optakt, der var til den kamp. De drenge er gjort af noget særligt og jeg er pisse stolt af dem allesammen.

Sidst, men ikke mindst står hele vores ottemands efterår i særdeleshed klart for mig, som en god oplevelse. Den sidste kamp, hvor vi vinder 3-2 over Birkerød. En kæmpe forløsning og et bevis på at drengene har lige det, der skal til for at stå sammen som hold.

Jeg vil nu glæde mig rigtig meget til at indtage pladsen på sidelinien, som holdets allerstørste fan. Og jeg ser endnu mere frem til mange flere af de fede og vilde fodboldoplevelser sammen med Jer og drengene.

 

Kasper."

Heldigvis for drengene står et nyt og kompetent træner set-up klar ifm af Dan Brix, Esben Hegstrup og Morten Recke. De er alle kendte ansigter af drengene omend nogen nok mere favoritter end andre da Esben primært står med ansvar for det fysiske 😅

 

Kæmpe held og lykke til projektet.

Luk