Menu

Året der gik for pigerne 2009-10

image
Majbritt Lundsberg
01. januar 2020 kl. 17:44

Året 2019 har været et fantastisk år for årgang 2009-10 pigerne.

Året startede med indendørs i Melby hallen, hvor vi blandt andet har holdt fastelavn sammen med 2006 pigerne.

Foråret kom og vi startede igen op udendørs sammen med 08 pigerne. Vi blev tilmeldt 5 mandsturneringer, hvor det både blev til sejre og nederlag.

Den 1 maj landede raketten i Melby til en fantastisk dag. Dette arrangementet fik nogle piger til, at prøve fodbolden og siden hen er flere kommet til, hvilket jo glæder os træner.
Skulle der være flere, er i hjertelig velkommen😊

Gennem året er det blevet til flere sociale arrangementer, hvor pigernes forældre på skift har stået for noget mad. Det har været så fantastisk med den opbagning der har været for forældrenes side i forhold til fællesspisning, kørsel m.m.

Efteråret bød også på 5 mands stævner i årgang 09. Her blev det også til både sejre, nederlag og uafgjorte kampe. Det bedste har dog været den udvikling, der har været for hver enkelt spiller. Nogle startede jo på bar bund og havde svært ved både at holde øje med bold og medspiller. Til det sidste stævne kunne vi se, at træningsindsats og kamp træning giver bonus, for det har virkelig rykket sig for alle disse piger.

Vi startede op indendørs i nov og har været til 2 indendørsstævner. I dec sagde vi velkommen til endnu 2 nye spiller, som vi håber falder godt til i vores trup.

Det nye år står også på indendørs med stævner frem til vi igen kan komme på græs og forberede os på, at skulle spille 8 mands.

Vi glæder os til den nye sæson
Trænerteamet 09-10 piger.

 

 

 

Luk