Menu

E-Sport af den helt store skuffe

image
Glenn
13. december 2019 kl. 19:45

Torsdag den 12. December 2019 bød MLI på E-Sport af den helt store skuffe.

34 FIFA spillere havde meldt sig til den store fifa turnering “MLI Cup 2019”. Klubbens cafe samt dartklubben dannede rammer om henholdsvis A og B skærm.

Deltagerne dystede derud af i hold på 2 og 2 og efter et par timer havde vi således et A-slutspil og et B-slutspil. Grundet en smule presset tidsplan måtte de lækre City Bakery sandwichs spises imellem kampene.

B-slutspillet skulle vise sig at være talenternes platform da flere af de yngre drenge fra U10 og U12 glimtvis viste at ikke var blege for en finte eller 9.

Det var da også Luca’s hold fra U12 som tog en overbevisende 2. Plads i B’eren. Hvis ikke de havde mødt naturtalenterne Glenn og Sand var de sandsynligvis også gået hele vejen.

A-slutspillet derimod var der ikke plads til andet end 100% fokus da flere af klubbens u17 drenge spillede med niveau fra højeste skuffe.

Finalen stod da også imellem Frederik og Mainz imod sidste års vinder ifm af Nørner og Simon Randskov. Det blev utrolig tæt affære som sidste års vindere træk sit sejrrigt ud af! Kæmpe tillykke til A-spillets vindere men også til en flot anden plads og endnu mere til 3. Pladsen ifm af Kasper og hjalte fra u14. Imponerende at kunne spille op med u17!

 

Tak for et godt arrangement! Vi ses forhåbentlig snart til endnu et

 

God jul

 

 

Glenn

Luk