Endelig point til u-13 i række 2.

image
25. september 2020 kl. 12:13

Helsinge vs. Melby u13.

Mål: 1-0 Oskar, 2-0 Oskar, 3-0 Emil, 4-0 Oskar, 4-1 Helsinge, 4-2 Helsinge, 5-2 Felix.

Melbys u13 drenge var onsdag aften på besøg i Helsinge i række 2. Det var en kamp, som var set frem til med spænding, og en kamp hvor der nu endelig skulle komme point på kontoen. Efter 5 kampe uden point, hvor spillet langt hen ad vejen har været til en del mere end hvad de 0 point indikerer, så var dette kampen, hvor Melby  endelig fik point på kontoen, i hvad der har vist sig at være en meget svær række, med mange gode hold.

Om det var det nye opfindsomme kampråb eller træner Martin Iversens taktiske oplæg til kampen der lagde grunden til sejren, er ikke til at vide, men allerede under opvarmningen, stod det klart, at det var en flok meget fokuserede drenge der ville vende den ærgerlige kurve.

Der skulle ikke gå mere end ca. 10 minutter før end en stærkt spillende Oskar, havde bragt Melby foran 1-0. Han gjorde det også til 2-0 på endnu et fladt og hårdt skud langs jorden, efter endnu et fremragende melbyopspil.

Cheftræner Martin Iversen er ikke bleg for at tage sin del af æren for målene, da han efter det andet mål, afslører en del af det taktiske oplæg, hvor han netop pointerede for spillerne, at der skulle sparkes langs jorden. Godt set af den ellers så pressede træner😏

Herefter bragte Emil Hjelmar Melby på 3-0 på et flot sparket frispark, hvor han elegant udnytter et hul i modstandernes mur. Oskar udnytter kort før pausen en stor fejl i Helsinges forsvar, og fuldender sit hattrick med en scoring til 4-0, i en halvleg hvor defensiven viste stor styrke, og kombinationerne overalt på banen skabte et utal af overtalssituationer og chancer.

I anden halvleg kom Helsinge bedre med i kampen og havde nogle nærgående forsøg overfor et Melby-mandskab, hvor markeringerne og returløbne ikke fungerede så godt som i 1. halvleg. Helsinge når at reducere til 4-2, inden Felix Schneider lukker kampen med et resolut spark med det ellers kolde venstreben, og bringer Melby på 5-2, hvilket også bliver kampens resultat.

”About f…… time”, som det koldt konstateres fra en forælder.

Det var på tide, det var fortjent, og det var så godt for drengene.