Menu

GUlLDrandet optakt til sommereturneringen hos 07

image
Rune Andersen
19. marts 2018 kl. 16:14

Weekenden har budt på fantastisk indsats med 3. Holdet i aktion på en svær udebanetur mod Helsinge. En absolut mere end godkendt indsats fra Melbys Power hold gav en 7-2 sejr og 3. holdet er pt ubesejret siden Tobias trådte til som træner. Meget flot og super fedt når vi kan høre sejrens BRØL gjalde gennem de vindblæste baner på MLI Stadion.

1.Holdet drog på udebane om Lørdagen mod Stenløse og det var lidt af en brat opvågning der skulle til før 1. holdets egenforståelse vågnede op til dåd. efter at have været bagud 3-0 på en absolut rædselsfuld 1.

halveg. Skulle der nu vises tænder og det lykkedes som var det et helt andet hold fra 2. halvegs start. 3-3 sluttede det og 1. holdet er dermed ubesejret gennem de sidste 14 kampe med 13 sejre på stribe. og ikke nok med det så lykkedes det søndag påtrods af en lidt skæv start på indedørs turneringen i DBUs rk 2 at vinde samlet over 4 spillede afdelinger af turneringen.

 

Og for at ovenstående flotte resultater ikke var nok. Så blev weekendens i særklasse flotteste resultat skudt helt hjem til Melby af Byens hold fra 07érne. En hel suveræn indsats i Champions League har gjort at vores 2. hold søndag kunne vinde rækken med 1 spilledag tilbage. De ligger på en stensikker 1. plads med 7 sejre ud af 7 mulige i CL gruppen. Det blev til en hæsblæsende kamp om guld hvor 2. holdet også var taget på udebane på Stenløses kunstbaner. og fra både at have ført og været bagud. sled og slæbte Melbys 07 et drømme udebane-resultat hjem med en sejr på 6-5 over Stenløse som har drillet på 1. 2. og 3. holdet førhen...

 

STÆRK WEEKEND OG ET STOLT TRÆNERTEAM TAKKER AF FOR DENNE WEEKEND OG GLÆDER OS TIL KOMMENDE MANGE TRÆNINGER OG KAMPE!

Luk