image En flok våde men glade u13 drenge
U13 trænerteamet
06. maj 2021 kl. 06:35
Fremragende spil gav endelig pote
Melby’s u13 drenge i række 2 skulle torsdag aften spille lokalopgør i Frederiksværk. En kamp drengene længe har ventet på. Efter en lang række kampe hvor spillet har været super godt, men hvor bolden bare ikke ville ind over stregen, viste drengene idag hvordan der skal kæmpes og spilles flot fodbold i alle 60 min.  og ikke mindst få bolden over stregen.. fra første fløjt sidder Melby drengene tungt på spillet og kommer til masser af muligheder efter flotte opspil og ved at sidde tætte på modstanderne.. drengene blev ved at holde sig til aftalerne kampen igennem selvom der blev brændt chancer.. Det gav pote 1 gang i 1. Halvleg hvor kampens spiller Leonard scorer til 0-1.. efter pausen fortsætter drengene det flotte spil og gejsten hvilket resultere i yderligere et mål fra Leonard, 1 mål af Elias og Noah får presset FFK forsvaret til at lave selvmål.. sindsyg flot kamp af de herlige drenge 💪💪⚽️