Menu

Vildbjerg CUP dag 3

image
Kim Daugbjerg
03. august 2019 kl. 22:15

Igen en hæsblæsende dag for de mange Melby-hold.

Dagen resultater:

Drenge U10 (2010) vandt deres 8-delsfinale imod Ledøje-Smørum med 1-0. Derefter var der en svær kvartfinale imod Valletta F.C. Academy i sigte. Holdet fra Malta havde turneringen igennem, i lighed med Melby, vundet overbevisende kamp efter kamp. Men overmagten var for stor for de gæve Melby-drenge der tabte kvartfinalen med hele 5-0 til et superhold fra Malta. Men en super turnering de små fodboldben har leveret, 

Drenge U12 (1)-  (2008) spillede sidste kamp i puljen lørdag morgen, hvor Raklev GI, som lå nummer 1 inden kampen, var modstanderen. Men Melby vandt 3-1 og blev puljevinder. Kvartfinalen imod Højslev Station IF Blev sikkert vundet med 2-0. OG holdet kan se frem til semifinalen i A-slutspillet søndag morgen imod Høng GF. Der krydses fingere m.m. for at holdet også går fra banen som vindere og skal spille finalen kl. 10:55.

Drenge U12 (2)- (2008) spillede lørdag morgen sidste puljekamp imod Thisted FC. Hele 4-0 vandt Melby-holdet – og derved var 2.pladsen i puljen i hus. Derefter stod den på kvartfinale lørdag aften imod Svebølle BI. Her tabet holdet på et noget så uheldigt som et straffespark – og derved er turneringen slut for holdet. Men kan med oprejst pande se tilbage på en rigtig god turnering.

Drenge U13 (2007) skulle også tidligt i kamp lørdag, hvor sidste turneringskamp imod Nyborg G & IF blev vundet 1-0 og derved var 8-delsfinale imod HA 85 en realitet. Desværre tabte Melby 0-2.. Men igen kan det siges det har været en super turnering af de seje drenge.

 

Pige U14 (2006) spillede lørdag sidste kamp i indledende pulje imod Vinding UIF. Her tog Signe sagen i egene fødder og lavede 4 mål i 4-1 sejren…! Så var førstepladsen på plads!!

Kvartfinalen lørdag aften var imod Tjensvoll FK. Her var holdet ”uheldige” at tabe 1-2, i en kamp der kunne have gået begge veje. Men pigerne kan også se tilbage på en super turnering, og en gejst de kan tage med I efterårets turnering der starter om et par uger. 

 

U17 drenge (2003/04) spillede 2 kampe i puljen lørdag. Først imod Team Østvensyssel, hvor Melby tabte 0-1 og lørdag eftermiddag imod Thisted FC, som desværre også resulterede i et 0-1 nederlag. Blot et point i en af kampene havde udløst en semifinale, så det var noget uheldigt. Drengene kan alle se hinanden i øjnene og sige de havde givet alt de nu havde i benene – super indsats trods den uheldige slutstilling.

 

U18 pige (2002/03) spillede lørdag middag imod Morsø IF, som sammen med Melby lå på en delt førsteplads. Kampen endte desværre 0-1 til Morsø IF. Men Melby fastholdte andenpladsen i puljen og skal søndag morgen spille semifinale i A-slutspillet imod Roslev IK. En sejr til de gæve piger giver en plads i finalen søndag middag. Vi må alle krydse det vi kan søndag morgen.  

Luk