Menu

Program Uge 22

image
29. maj 2016 kl. 10:41

Nu kun 2 kampe for U13 og U14. Og hvad for kampe og hvad for en afslutning !

Situationen lige nu er at begge vores hold kan blive Mester. Her de mathematiske beregninger hvordan vi kan gøre det.

For U13 er det meget simpelt: hvis vi vinder vores sidste 2 kampe så er vi Mester. Med en sejr over HGI lørdag kommer den store finale på udebane mod Skibby tirsdag efter. Kan det blive mere spændende ?

Der er 4 hold som kan blive Mester i U14: Lynge, BSF, BSV og MLI. Hvis vi vinder vores 2 sidste kampe har vi elimineret BSF of BSV og er afhængig af Lynge. De skal møde BSV 2 gange men også stærke BSF. En hård program for dem ! Så alt er muligt og også her er afslutningen en gyser.

Nu virker vi lidt grådig men lige meget hvordan det ender så har vi haft allerede nu en forrygende forår. På U13 har vi udviklet vores mindre erfarne spiller og på U14 har vi lært at spille 11 mandsbold. Vores 2 sidste kampe mod Lynge og BSF var af høj klasse og lover meget for fremtiden.

Mht spillervalg til de kommende kampe kan det forkomme at dem som har spillet på begge hold kun skal spille på 1 hold i de enkelte tilfælde. Vi skal fordele vores kræfter og derudover har vi fået et ny medlem i Sille som også skal spille kamp.

Men vi ved alle at vi er et TEAM hvor vi sender spiller ud til at spille på de enkelte hold. Hvis 1 hold blive Mester så er vores TEAM blevet Mester. Hvis vi nu er så heldig at begge hold bliver Mester så er vores TEAM blevet Mester 2 gange !

Og hvis vi står med tømme hænder over 2 uger så har vi et helt TEAM til at trøste os !

HUsk Piger...det er bare fodbold....det vigtigste i vores liv ( lige nu ) !

Ugens program:

Mandag 30-5-2016

Træning kl.17.30 - 19.00. Vi mødes op i omklædingsrummet !

Torsdag 2-6-2016  Kamp MLI U14 - BSV kl.17.45

Mødetid Melby kl.17.00

Spillested: Melby

Anfører: Kamilla ( frugt og vask )

Spiller: Sofie - Kamilla - Laura - Rosa - Emilija - Christine - Amalie - Cecilie - Asta - Silke - Malou - Sarah - Marina

Tordag 2-6-2016 Ingen træning pga. kamp

Lørdag 4-6-2016 Kamp MLI U13 - HGI kl. 12.30

Mødetid Melby kl.11.45

Spillested Melby

Anfører: Laura ( frugt og vask )

Spiller: Sofie - Maja - Laura - Esme - Julie - Cecilie - Boline - Sia - Filippa - Malou - Sille Bek