Menu

Uge 27-Brøndby venter!

image Gode præstationer......Nu i række 1 i efteråret !
Gerty
18. juni 2017 kl. 09:51

Håber I alle komme til at nyder jeres velfortjende ferie ! Allerede den mandag 3.juli ( uge 27 ) starter vi op igen fordi 2 spændende begivenheder ligger lige om hjørnet.

I starten af august selvfølgelig Vildbjerg Cup og i de kommende uger vil vi arbejde på at få jer i Vildbjerg form og også finde de to 8-mands hold som er lige stærk.

Men oplevelser stopper kke med Vildbjerg Cup ! Takket været jeres gode præstationer i foråret er i for første gang rykket op i række 1 ! Det betyder at vi kommer til at møde pigetopklubs som Brøndby IF, Herlufsholm, Roskilde etc. Det vil være deres næstbedste spiller fordi deres bedste ville spille 1 række højere i Øst, sammen række som feks.Sofie Bredgaard spiller i. Vi vil kunne matche disse hold fint men der skal arbejdes for på træningsbanen inden turneringen.

I denne måned juli vil der være 7 træningspas og 2 kampe mod 2 hold fra USA. Pga ferie vil ikke alle være til stede alle træninger men derfor forventer vi at de som er hjemme selvfølgelig kommer. Træningsdeltagelsen vil blive fulgt nøje og der er ikke muligt mere at melde afbud på Facebook. Hvis du har en god grund at du ikke kan komme kan du ringe til Gerty på 30111729.

Vi coaches og holdleder glæder os at se jer igen mandag den 3.juli. !

Træning

Mandag 3.juli 18.30 - 20.00. På banen 18.25 med fyldt vanddunke og tømt blære.......

 

Månedens program