Menu

Eqology

image

 

Eqology arbejder med produkter der kan give mennesker et bedre helse, både på den korte og lange bane. Firmaets største produkt er omega3. Omega3 er jo er kendt af stort set alle mennesker, vi hører dagligt om vi skal spise fisk og alternativt indtage omega3 på anden vis.    Omega3 er det helsekost produkt i verden, der ligger flest lægefaglige studier på.    EFSA    ( EFSA er en forkortelse for European Food Safety Authority – eller på dansk: Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet. EFSA har til formål at levere uafhængige videnskabelige anbefalinger til EU's beslutningstagere inden for områder som relaterer sig til sikkerheden af de fødevarer, vi indtager ) har godkendt og anderkendt følgende helsepåstande om vores omega3:  

Godt for hjertet, Godt for hjernen, Godt for syntet, Godt for immunsystemet, Godt for blodtrykket og triglyceridniveauet i blodet, Godt for muskelfunktioner.

MLI ønsker at at komme ud med et budskab til vores medlemmer om at passe på sig selv, på deres helbred og ønsker via dette tiltag, at udbrede kendskabet til hvad GOD kvalitet Omega3, kan gøre for spillere og familie/ venner.For helbred både helbredende på mange områder og forebyggende for ligeså mange. Vi ønsker at gå ud med profil, om at passe på os selv og vores helbred. 

Med Eqology her, tilbyder vi en blodprøve i starten af et olie indtag og 5 måneder inde i forløbet. Som start for at se cellernes tilstand og behov for Omega3 og efter de 5 måneder for at se cellernes påvirkning, og hvor godt man er kommet til at se ud - ideni.  Derudover måler vi forholdet mellem omega3 og omega6. Omega6 er jo det vi ikke skal have så meget af i kroppen, da det giver os inflamationer og sygdomme.

Lone Clemen er klubbens kontaktperson, hvis du har spørgsmål eller interesse i nogle af de mange gode produkter her.

Der vil efter sommerferie 2019, blive afholdt helsearrangementer i klubben, for alle hold og forældre hertil, hvor her kan smages, stilles spørgmål og få en god snak om eventuel erfaring med netop den skavank du må gå med eller noget du ønsker at forebygge. Møderne vil blive afholdt løbende fremover og ønsker du information eller noget udover møderne, kontakter du blot Lone på telefon eller mail.

Information om helsemøderne:

Er det nu? Er DU klar til at få en sundere krop & måske en større livskvalitet?

Så kom forbi i klubben og hør mere om forebyggelse og lindring af inflammations-relaterede sygdomme og osteoporose.
Hvorfor ? Er det vigtigt? Ja, fordi DU er vigtig – og fordi al forskning viser, at inflammation i kroppen øger risikoen for en lang række kroniske- og livstilsrelaterede sygdomme.
 - Det er også vigtigt for dig som er gravid og som ønsker at styrke dit barns udvikling.

Hør hvordan du kan få testet dit inflammationsniveau, og hvordan du på simpel vis skaber indre biokemisk balance - igen.

Hvordan restituerer jeg bedre, kan jeg få mindre gener i min knæ, kan det hjælpe på mit immunforsvar o.s.v

LIVGIVENDE OMEGA 3, som vedligeholder vitale funktioner i hjerne, hjerte, øjne & muskulatur
Velsmagende, flydende Omega 3 er en mulighed for dig, som ikke får dækket dit ugenlige indtag af 350 gram fisk således som Sundhedsstyrelsen anbefaler.

Indtag af Omega 3 reducerer risiko for hjertekarsygdomme med 
optil 70 %.

Dokumenteret effekt - stor virkning. 

 

Kom med dine spørgsmål og lad os få en god snak.

Der er plads til Max 12 personer pr. arrangement.

Det tager ca 1,5 time.

På glædeligt gensyn

 

 

Klik på billedet for at åbne hele artiklen.

  

  

 

 

Luk