Lørdag lagde Melby stadion græstæppe til forårets første turneringskampe

image
Kim Daugbjerg
07. april 2024 kl. 20:46

Lørdag lagde Melby stadion græstæppe til forårets første turneringskampe.

Først spillede Melbys serie 5 imod Ramløse. Glenns tropper vandt fortjent 3-1, efter en god indsats kampen igennem.

Melby måtte se bort fra Anders Weng i forsvaret, som har været skadet de sidste uger op til præmierekampen.

Melbys 1. hold måtte desuden, til kampen mod Ålholm, se bort fra cheftræner Jesper Petersen, der var ramt af sygdom i ugerne op til kampen.

Så ass.træner Andreas Grenander tog over på dagen – og dette med succes.

Fra kampens start var det som om Melby slet ikke var kommet ud af omklædningsrummet…. Ingen tacklinger blev vundet, og alle løse bolde blev vundet af et langt mere tændt udehold. Kort inde i kampen måtte Melby keeper Nikolaj Sørensen (comeback i målet) gå den tunge vej ind i målet, og få bolden ud af nettet.

0-1 til udeholdet på selvmål af Marco Nielsen i en situation, hvor der var rig mulighed (i flere omgange) for hjemmeholdet at få bolden sparket væk… Men det blev den

ikke…

Selv dette mål fik ikke hjemmeholdet op i gear, og det var kun godt de kunne gå til pause med 0-1. I pausen blev der talt ud og det var et helt andet hjemmehold der gik på banen da dommeren fløjtede anden halvleg i gang. Nu kørte spillet langt bedre, og tacklingerne blev vundet. Den centrale midtbane med Nicklas Tøgersen, Jacob Wang og Mathias Zøllner fik for alvor sat deres tryk på Ålholms defensiv. Kort inde i  halvlegen kom Melby på 1-1- ved Chris Nielsen, efter oplæg fra Lukas Kvistgaard. Herefter havde Melby flere gode angreb, og Mathias Zøllner tog sagen i egen fod, da han på et flot langskud gjorde det til 2-1 efter 60 minutter. Efter 75 minutter spillede Chris Nielsen en fri Christian Frederiksen som gjorde det til 3-1 til Melby.

Kort tid efter fik Ålholm et straffespark, i en situation hvor Melbys defensiv gjorde det svært for sig selv. Men kampens spiller stod i Melbys mål! Nikolaj reddede sparket fra Ålholm skytten, og herefter var der ikke meget at komme efter for udeholdet. 3-1 til Melby fik humøret op hos de mange fremmødte tilskuer og alle omkring holdet.

Desværre fik Chris Nielsen en slem skade i slutningen af kampen ifm. med en tackling bagfra. Chris måtte hjælpes fra banen med det der lignede en skade i ryggen.

Stor kamp af Melbys udvalgte, og specielt midtbanen som kom bedre ind i kampen som minutterne gik – men den helt store helt på dagen, var Nikolaj Sørensen der diskede op med 3-4 helt store redninger, og det reddede straffespark var kronen på værket for en helt igennem solid kamp af Melbys keeper.

Melbys kamp væk fra bunden af rækken er startet, og med samme indstilling som i lørdagens sidste 45 minutter ser det lovende ud, så det også efter sommerferien hedder serie 3.

De kommende kampe for Jesper Petersens tropper er på lørdag den 13. april 2024 kl. 13:00 ude imod et andet bundhold fra Nivå-Kokkedal. Herefter er der en mindre pause frem til den april 2024, hvor holdet skal til Helsinge for at møde et godt spillende hold, som ligger i den lidt sjovere ende af rækken. Melby har revanche for en meget ”bleg” indsats i efterårets match i Melby.