Lørdag var der lagt op til Superlørdag

image
15. maj 2023 kl. 16:15

Lørdag var der lagt op til Superlørdag, men rigtig mange hjemmekampe på Melby stadion… Desværre blev det noget af en fuser med mange aflyste eller udsatte kampe.

Så totalt kun 3 hjemmekampe denne solrige lørdag. To U-13 drenge kampe og herresenior I var eneste hold, hvor udeholdende fandt sig ulejligheden at komme til Melby…!

Jesper Petersen og de udvalgte til dagens kamp skulle møde Dalby fra rækkens top 3. Melby lagde lidt rustne ud, men spillede sig hurtigt ind i kampen, og efter 9 min. serverede Christian Frederiksen et super indlæg  til Chris Nielsen (netop på dagen rejst sig fra sygesengen), der med vanlig sikkerhed bragte Melby foran 1-0.

Herefter var Melby bedst i en første halvleg, hvor Melbys defensiv, med specielt Marco Nielsen og Anders Weng som forgangsmænd, viste rigtig god fight kampen igennem.

Alligevel måtte keeper Nikolaj Sørensen diske op med en superredning kort før halvlegen. Med 1-0 i ryggen spillede Melby med stor sikkerhed efter pausen, og gav sjældent udeholdets farlige offensiv nogle chancer der var rigtig farlige. Efter en times spil var ”super assistenten” Christian Frederiksen igen med i hjemmeholdets opspil, hvor kaptajnen Niklas Thøgersen bragte Melby foran 2-0 til de mange fremmødtes jubel. Det flotte vejr havde virkelig fået rigtig mange til fodbold i landsbyen denne dag.

Herefter faldt Melby lidt ud af kampen, hvor udeholdets spillere for alvor viste hvorfor de er i toppen af rækken. Dog uden for alvor at komme frem til ”lige det sidste”. Efter 74 min. fik Melby deres anden advarsel i kampen, og Anders Weng måtte til 10 minutters afkøling – i en i forvejen presset periode for Jesper Petersens tropper.

Men efter 80 min. kunne de mange tilskuer klappe af hjemmeholdet igen, da kampens udemærkede dommer fløjtede for straffe til Melby. Indenfor 30 sekunder kunne der uden ”brok” have været dømt hele to straffe i samme angreb. Først da Loke Westberg helt umotiveret blev væltet af en forsvarsspiller fra Dalby – og i sekvensen derefter var det kampens helt store spiller Christian Frederiksen der fik samme behandling af Dalbys forsvar. Derfor straffe til Melby, hvor kaptajn Thøgersen tog ansvar og bankede bolden fra de 11-meter ind i netmaskerne til 3-0.

Kort før tid var der lidt mere panik på Melbys mållinje end godt er, og udeholdet kom let på 1-3. Men ikke lang tid efter var rollerne fra Melbys første mål byttet rundt, og Chris spillede Frederiksen fri. Han svigtede ikke, og rundede derved en helt igennem super kamp af med målet til 4-1.

Bedst på dagen var Christian Frederiksen og Niklas Thøgersen - der sammen med Marco Nielsen, Anders Weng og Nikolaj Sørensen i defensiven – for alvor gjorde dagen til en noget sur oplevelse for Dalbys gæstende spillere.

Dejlige points på kontoen denne lørdag til Melby, der lørdag kl. 12:00 spiller ude imod Brødeskov. Herefter er der 3 vigtige kampe tilbage inden sommerferien. I nævnte rækkefølge, FIF Hillerød hjemme 23. maj, Slagslunde-Ganløse ude 30. maj og sidste kamp inden ferien er hjemme i Melby den 10. juni 2023 hvor Lynge kommer på visit.

Et spændende slutprogram, hvor formen de sidste 4-5 kampe lover godt inden de resterende kampe.