image
Kim Daugbjerg
09. oktober 2022 kl. 14:38

Lørdag var der ”åbent hus” i kampen imellem FIF, Hillerød og Melby.

Cheftræner Jesper Petersens tropper kunne med en sejr komme lidt på afstand af bunden af rækken.

Men allerede efter 5 minutter kom der gang i målscoringen, da hjemmeholdet kom foran 1-0. Kort tid efter kom Melby på 1-1 ved Niklas Thøgersen. Og sådan gik det slag i slag hele første halvleg, som endte 3-3. To kasser af kaptajn Thøgersen og et af Chris Nielsen.

I pausen fik Jesper Petersen og holdet rettet lidt op på defensiven opgaver, da de var meget mere påpasselige efter pausen.

Melby fik langt mere styr over tingene herefter og kunne fortjent komme på 3-4 efter en times spil – igen ved Niklas Thøgersen.

Og et sejrsmål af Lukas Kvistgaard 10 minutter før tid, afgjorde kampen til Melbys fordel. Og lidt luft ned til de kedelige pladser i rækken.

Bedste i røde trøje på dagen var Hadi Jelwan og Niklas Thøgersen der igen udførte et stort løbearbejde ud over de 3 mål.

Næste udfordring for Jesper Petersen og truppen bliver lørdag hjemme i efterårets sidste hjemmekamp, hvor topholdet fra Slagslunde-Ganløse kommer på visit. Det er et hold med mål i støvlerne der kommer på besøg, og med en 8-1 seje fra denne weekends turneringskamp bliver der for alvor noget at se til for Melbys trup. Kampen fløjtes i gang kl. 12:30!!!