Melbys tropper på udebane

image
Kim Daugbjerg
17. september 2018 kl. 16:58

Lørdag var Melbys tropper på udebane imod St. Lyngby. Melby kom godt i gang og bragte sig foran 1-0 ved Jacob Madsen.

Så troede alle de fremmødte på en sikker Melby sejr, da de havde langt det meste spil og chancer i 1. halvleg. Men trods Overvægt i spil, var det stik imod spil og chancer hjemmeholdet fra St. Lyngby der kunne gå til pausen med en 2-1 føring - på 2 mål, hvor Melbys defensiv så noget passiv ud.

I pausen talte træner-teamet Lars Wodskou og Jørgen "Valle" Jensen med spillerne om at forsætte de positive takter fra 1. halvleg, Der trods alt var for udeholdet.

Men der kom aldrig det helt store spil frem i 2. halvleg, og det så mere og mere ud til en hjemmesejr. Men én af Melbys bedste på dagen, Frederik Larsen tog sagen i egen hånd og udlignede til 2-2 i slutningen af kampen. Målet medførte et større pres fra Melby, uden dog at få det afgørende til en sejr. Næste kamp for Melby er den 22. september 2018 kl. 16:00 på Melby stadion, hvor Allerød komemr på visit.

Her skal Melby gerne i gang igen efter nogle kampe, hvor spillerne ikke helt har levet op til det niveau man så i starten af efterårets turnering.