image
Kim Daugbjerg
05. november 2017 kl. 14:04

Lørdag havde Lars Wodskous udvalgte sidste kamp inden vinterferien. Jægerspris, fra toppen af rækken, gæstede Melby stadion denne efterårsdag.

Straks fra kampens start så man et motiveret Melby mandskab der ville vise hjemmeholdets fans, at sidste weekends ”fejler” ude imod Ølsted  sulle slettes.

Skulle Melbys unge mandskab have fuld gevinst, var spillerne nødsaget til at udnytte deres chancer – og ikke som imod Ølsted, hvor 5-6 oplagte målchancer blev brændt! Allerede efter få minutter kom foran 1-0 direkte på frispark af Frederik Sand. Herefter lagde Melby et tungt pres på udeholdets defensiv, dog uden at blive rigtig farlige foran målet. I slutningen af halvlegen havde Frederik Larsen 2 gode chancer for at øge Melbys føring. Men en gang på stolpen, og en gang med en dårlig beslutning alene med målmanden gav ingen mål. 1-0 til Melby ved pausen var fuldt fortjent – men lige et mål eller to for lidt.

Anden halvleg kom udeholdet mere med i spillet og kom frem til nogle gode forsøg, som Simon Pedersen i målet tog sig af. Simon har været en af de mest stabile spillere efteråret igennem, siden han kom tilbage efter en brækket hånd nogle kampe inde i turneringen. Sikkerheden fra bagerste skanse giver ro hos defensiven på holdet, som også i efteråret har spillet bedre og bedre kamp for kamp.

Men trods flere optræk til udligning, havde Melby hele tiden nogle hurtige opspil der blev farlige foran udeholdets mål. På et af disse spillede Frederiks Sand bolden frem til Niklas Thøgersen der tog sagen i egen hånd og splittede udeholdets defensiv ad, inden han med et frækt træk kom på skudhold – men blev fældet og dommeren dømte korrekt straffe til Melby. Frederik Sand var sikkerheden selv og scorerede til 2-0. Herefter gik gassen ud af udeholdets ballon, og Melby var tættere på 3-0 end udeholdet på 2-1. Både Rasmus ”Ralle” Jensen, Lukas Kvistgaard (noget uforklarligt fik underkendt et mål) og debutanten Rasmus Jensen havde deres chancer for at øge hjemmeholdets føring. Rasmus Jensen var til dagens kamp taget op fra U17 holdet og fik dermed debut på seniorniveau. Melbys hold bestod på dagen af 7 spillere under 21 år, mens ældste var 28 år.. Det lover godt for de kommende år med en så ung en trup.

Dagens bedste på et godt spillende Melbybold var, igen igen, holdets defensiv bestående af Anders Weng, Tim Jensen, Jeppe Carlsen og målmand Simon Pedersen.

Det var ikke kun på fodboldsiden Melby viste deres bedste – som det kan ses på foto kan holdets midtbaneslider Frederik Larsen sikkert også gøre sig flot bemærket i ”Vild med dans”….!