MLI skuffer på udebane igen

image
Kim Daugbjerg
16. september 2019 kl. 16:05

Efter forrige weekends flotte indsats imod lokalrivalerne fra Frederiksværk (3-2 til MLI), var der for alvor lagt op til at de positive takter skulle tages med på banen i torsdagens udekamp imod bundholdet Ålholm.

Træner Allan ”Moller” Petersen havde igen nogle afbud pga. arbejde og skader, men på papiret så det stadigvæk ud som et slagkraftigt hold der skulle leve op til den foregående weekends gode indsats.

Men kampen er en kamp der blot skal i glemmebogen – for Melby spillede noget af det dårligste der er set i 2019. Stort set ingen gejst eller vilje i spillet – ses også af der stort set ikke blev vundet en tackling kampen igennem.

Trods spillet ikke kørte for Melby-holdet førte de 1-0 ved pausen på mål af Chris Nielsen. Kort ind i anden halvleg fik Ålholm bragt balance i regnskabet til 1-1 da Melbys defensiv så noget passive ud. Herefter tog Chris Nielsen sagen i egen hånd og bragte Melby foran 3-1. Først på et saksespark og derefter på hovedstød efter det eneste gennemspillet angrib Melby stort set havde kampen igennem. Med omkring 20 minutter igen af kampen, forventede de fremmødte supportere, at kampen var ”lukket” – specielt fordi hjemmeholdet ikke havde vist noget der kunne give bange anelser i Melby-lejren.

Men det blev der lavet om på – Melby lavede den sidste del af kampen fejl på fejl og da dommeren fløjtede kampen af – var det med et 6-3 nederlag i rygsækken, der blev slæbt med hjem til Melby….! Utroligt at 2 kampe indenfor 5 dage kan have så stor forskel på indstillingen over alt på banen.

Nu venter Skævinge i næste kamp, som er hjemme på Melby stadion lørdag kl. 16:00, her skal der for alvor ”andre boller på suppen” om der skal point på kontoen for at holde trit med midterfelt i en tæt række.